Özgürler Avm: Ardahan Merkez'de bulunan Özgürler Avm, 2 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 50'nin üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
F.Yılmaz İş Merkezi: Ardahan Merkez'de bulunan F.Yılmaz İş Merkezi, 500 metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 20'nin üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Maxs Bujiteri: Ardahan Merkez'de bulunan Maxs Bujiteri, 100 metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 10'un üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, bijuteri, takı ve aksesuar gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Ardahan ilinde yapımı devam eden bir alışveriş merkezi de bulunmaktadır. Bu alışveriş merkezinin 2024 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Ardahan Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Ardahan'ın ikinci alışveriş merkezi olacak olan Ardahan Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 52 bin 800 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olacak ve 2 bin konut, rezidans daireler ile ofis, otel ve klinik otelden oluşacak. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları, eğlence mekanları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapacak.
Ardahan ilinde bulunan alışveriş merkezlerinin sayısı oldukça sınırlıdır. Bu durum, ilin küçük nüfusuna ve coğrafi konumuna bağlı olarak açıklanabilir. Ardahan, Türkiye'nin en kuzeydoğusunda yer alan ve en az nüfusa sahip illerinden biridir.