Aydın İlinin Plaka Kodu Ne? Aydın İlinin Plaka Kodu Ne?

Forum Aydın: Efeler ilçesinde bulunan Forum Aydın, 74 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 21 kategoride 120'nin üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları, eğlence mekanları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Kipa Alışveriş Merkezi: Efeler ilçesinde bulunan Kipa Alışveriş Merkezi, 10 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 9 kategoride 30'un üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi: Kuşadası ilçesinde bulunan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 48 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 17 kategoride 100'ün üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, giyim, ayakkabı, kozmetik, elektronik, ev eşyaları, eğlence mekanları ve restoran gibi çeşitli mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Novada Outlet Söke: Söke ilçesinde bulunan Novada Outlet Söke, 48 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip ve 18 kategoride 100'ün üzerinde mağazaya ev sahipliği yapmaktadır. AVM, outlet mağazalara ev sahipliği yapmaktadır.
Aydın ilinde bulunan alışveriş merkezlerinin yanı sıra, il merkezinde ve ilçelerde birçok küçük alışveriş merkezi ve çarşı da bulunmaktadır.