Mevlütler özellikle düğün ve doğumlardan sonra en sık verilen davetlerdendir. Bebek ya da gelin mevlütünüze katılan misafirlerinize hediye vermek için özel olarak tasarlanan mevlüt hediyelikleri içinden seçimler yapabilirsiniz. Kaliteli malzemeler ve titiz bir işçilikle tasarlanan bebek mevlidi hediyelikleri ilgi çekici seçeneklere sahiptir.

Hediyelik Mealli Yasinler, Cevşenler, seccade ve tespihler, Kuran-ı Kerimler en özel mevlüt hediyelikleri  olarak büyük beğeni kazanır. Hayrat Neşriyat’ta uygun fiyatlı ve yüksek kalitede sunulan hediyelikler, mevlütlerinizi daha özel hale getirebilir. hayrat.com.tr üzerinden toptan olarak sipariş verebileceğiniz hediyeliklerle mevlidinize katılan tüm konuklarınıza teşekkür edebilirsiniz.

Mevlütlerinizin Özel Hediyelikleri

Mevlütlerinizde, konuklarınıza hediye olarak dağıtabileceğiniz ürünler oldukça çeşitlidir. Bu hediyelikler içinde farklı taş özelliklerine sahip olan tespih çeşitleri, birçok misafirin beğenisini kazanır. Kaliteli boncuk ve taşlarla rengarenk seçenekler sunan tespihler ile misafirlerinizin özelliklerine uygun hediyeler sunabilirsiniz. Gelin mevlüdü hediyelikleri içinde özellikle inci ve kristal tespihler en çok ilgi gören ürünler arasında yer alır.

Mevlüt hediyelikleri arasında en popüler olan hediyelerden biri de Yasin kitabıdır. Gelin ya da bebek müvlüdünüze katılan konuklarınıza armağan edeceğiniz en özel seçimlerden olan Yasinler, isim yazılı ya da kadife kaplı çeşitleri ile mevlütlerinize anlam katar. Farklı renk ve boyutlara sahip olan Yasin kitabı çeşitlerine toplu satın alma imkanlarından yararlanarak, daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Michael Jordan imzalı ayakkabılara alıcı çıkmadı Michael Jordan imzalı ayakkabılara alıcı çıkmadı

Mevlütlerinize katılan misafirlerinize kişiye özel hediyelikler ile sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Seccade ve tespih, Kuran, seccade, tespih ve şaldan oluşan birbirinden güzel ve anlamlı setler, bu özel hediye seçenekleri içinde yer alır. Özellikle Bebek mevlüdi hediyelikleri içinde en çok tercih edilen kişiye özel hediyelikler farklı ürünlerin bir araya getirildiği hediye setleridir. Bebek mevlüdünüzde, bebeğinizin isminin yazılı olduğu Mealli Yasin en özel hatıralardan olabilir.

Gelin mevlütlerinde de Mealli Yasin kitabı, özel hediye seçimlerindendir. Kişiye özel mevlüt hediyelikleri, konuklarınız için çok anlamlı bir armağan olabilir. Klasik desenlerden tasarlanan birbirinden şık görünümlü seccade modelleri de gelin mevlüt hediyelikleri içinde en çok tercih edilen bir diğer hediye alternatifidir. Hayrat Neşriyat'tan gelin ve bebek mevlüdünüzün konseptine uygun anlamlı ve manevi değeri yüksek hediyeliklere, uygun fiyat avantajları ile ulaşabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Mevlüt Hediyelikleri

Mevlüt hediyelikleri özelliklerine göre tekli ve çoklu setler halinde satışa sunulur. Hediyeliklerin fiyatları ürünlerin özelliklerine ve set içeriklerine göre belirlenir. Hediyeliklerin hangi malzemelerden üretildiği, boyutları ve renkleri gibi kriterler fiyatlar üzerinde etkilidir. Gelin ve bebek mevlüt hediyelikleri, her bütçeye uygun alternatiflere sahiptir.

Sevdiklerinize özel mevlüt hediyeliklerinin bir numaralı adresi, Hayrat Neşriyat'tan seçtiğiniz bebek ve gelin mevlüdü hediyeleri ile özel günlerinizi çok daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Kuran-ı Kerim, tespih, Yasin kitabı, seccade gibi ürünler arasından beğendiğiniz ürünleri Hayrat.com.tr’ın güvenli alışveriş imkanı ile satın alabilirsiniz.

Mevlüt hediyeliklerinin tamamını incelemek ve satın almak için ise https://www.hayrat.com.tr/mevlut-hediyelikleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.