Çevreyi koruma konusunda öncü marka National Geographic Channel ve beyaz eşya sektöründe Avrupa’nın enerji verimliliği lideri olan, doğa dostu yaklaşımı ile sosyal sorumluluk bilincini ilke edinen Bosch Ev Aletleri’nin işbirliği, iklim değişikliği ve yarattığı sorunlara dikkat çekmeye 3 yılın ardından devam ediyor. Bosch sponsorluğunda 2016 sonbaharda prömiyer etmesi planlanan, Büyük Göçler, Kaşif, Çığır Açan Buluşlar gibi tüm dünyada ses getiren belgesellere imza atan, birçok Emmy ödülüne sahip Max Salomon’ın yapımcılığında çekilecek “İklim Değişikliği” belgeseline Türkiye’den sürpriz ünlü isimler eşlik edecek.

Çekimlerine Şubat ayında başlanması planlanan belgeselde, ünlü isimler Türkiye’deki geçim ve enerji kaynakları, gıda güvencesi ve biyoçeşitlilik, doğal afetler ve sağlık gibi konularda iklim değişikliğinin yarattığı sorunlara ve olası çözümlerine dikkat çekecek.

İklim değişikliği belgeselinin yanı sıra, 3 yıldır Türkiye’nin birçok ilinde, çeşitli üniversitelerde devam eden Bosch Çevre Seminerleri bu yıl da bir Nat Geo kaşifi önderliğinde daha kapsamlı olarak düzenlenecek.

Proje kapsamında hayata geçirilecek, izleyicileri iklim değişikliği konusunda duyarlı olmaya davet edecek dijital uygulamalara ek olarak, farkındalık boyutunu daha geniş kitlelere yayabilmek adına FOX ekranlarında belgeseli destekleyecek projelere de yer istanbul escort verilecek.

Bosch Ev Aletleri Hakkında

125 yılı aşkın süredir Bosch ismi, ev aletleri alanında gelişimde, teknolojide, kalite ve güvenilirlikte uzman olarak anılmaktadır. Kurucusu Robert Bosch’un ‘yaşam için teknoloji’ geliştirmek hedefine uygun olarak bugün de Bosch, insanların günlük yaşamını kolaylaştıran ve hayat kalitelerini yükselten ürün ve teknolojiler sunmaya devam etmektedir. Bugün Bosch, ev aletleri pazarında Avrupa’nın lider markasıdır. Bosch’un soğutucuları, çamaşır ve bulaşık makineleri, pişiricileri ve diğer beyaz eşya ürünleri dünyanın dört bir yanında satışa sunulmaktadır. Kalite ve teknolojide mükemmellik anlayışı, Bosch ürünlerinin tasarımına da yansımıştır. İnsana ve doğaya saygılı davranma prensibi, kuruluşundan itibaren Bosch’un kurumsal felsefesi olmuştur ve bugün de enerji tasarruflu, doğal kaynakları koruyan, sürdürülebilir ürünler ve üretim süreçleri olarak hayata geçmeye devam etmektedir.

National Geographic Channel Hakkında

Bilgilendirirken eğlendiren belgeselleri ile izleyiciyi ekrana bağlayan National Geographic Channel, Türkiye’de DIGITURK 181. kanalda, D-Smart 68. kanalda, Teledünya’da (Dijital Kablo) 189. kanalda, Tivibu Ev 102. kanalda, Tivibu Web 102. kanalda, Turkcell TV+ 150. kanalda ve Kablo TV'de 24 saat boyunca yayında. National Geographic Channels International (NGCI) bildiklerimizi, dünyayı görüş şeklimizi ve bizi yaşamaya iten şeyleri sorgulayan programları ile izleyicileri merakla yaşamaya davet etmektedir. National Geographic Television (NGT) ve FOX Entertainment Group’un ortak sahibi olduğu bir girişim olan NGCI, National Geographic Cemiyetinin, National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD ve Nat Geo Adventure isimli beş kanalı üzerinden yaptığı keşif, koruma ve eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmaktadır. National Geographic Channel (NGT ile Fox Cable Networks Group’un bir ortak girişimi olan NGC ABD’de dahil) global olarak 171 ülkede, 45 dilde yayınlanıyor ve 440 milyon evde seyrediliyor.