Süs malzemelerinin satışını gerçekleştiren firma kişileri yeni yıla eğlenceli bir şekilde girmek için düzenledikleri yılbaşı partileri için hizmet veriyor. Birbirinden renkli ve kaliteli süsleri uygun fiyatlarla kişilere ulaştırıyor. Yılbaşı partisi yapmak isteyenlerin firmadan alabilecekleri parti süsleri arasında şunlar yer alıyor; kapı süsleri, tavan süsleri, çam ağaçları, çam ağacı süsleri, cam süsleri ve led ışıklar bulunuyor. Ayrıca parti yapacak kişilerin ve davetlilerin kullanabilecekleri taç, şapka ve bileklerde firma ürünleri arasında yer alıyor.

Bebek Kutlamalarında Kullanılan Hediyeler

Firma yılbaşı kutlamaları için kullanacak süsler dışında bebek kutlamalarında kullanılacak süslerin ve hediyelerin satışını da yapıyor. Firmanın süsleri cinsiyet belirleme partilerinde, bebek birinci yaş günlerinde, diş buğdaylarında ya da kırk çıkması kutlamalarında kullanılıyor. yeni doğan süsleri kutlamanın yapılacağı alanın süslenmesini ayrıca kutlamaya katılan akraba ve yakınlara hatıra kalacak ürünlerden oluşuyor. Örneğin kutlamayı yapan kişiler misafirlerine kolonyalı bebek şekerlerinden satın alarak hediye edebiliyorlar. Firmanın bebek kutlamalarında kişilerin hediye etmesi için satışa sunduğu ürünlerin genelinde buzdolabına takılmak için mıknatıs bulunuyor. Bu sayede misafirler bebeğin hediyelerini evlerinde kullanabiliyorlar.

Doğum Günü Partisi Süsleri

Firmanın satışa sunduğu süs malzemeleri arasında doğum günü partisi süsleri de bulunuyor. Bu süsler kişilerin unutulmayacak güzellikte bir bayram geçirmesini sağlıyor. Parti mekanı firmanın süsleri sayesinde rengarenk yapılarak misafirlerin ağırlanması sağlanıyor. Doğum günü partileri için firmanın satışa sunduğu süsler arasında doğum günü davetiyeleri, iyiki doğdun yazıları, balonlar, iyiki doğdun kapı süsler ve hediyelik ürünler yer alıyor.