Yaptığı yardımlarla halkın büyük sempatisini kazanan ünlü iş adamı Sedat Peker Ordulu şehit Nuh Özdemir'e ev alıyor.
Peker şehidin eşini arayarak ne gerekiyorsa yapılacağını iletti.

İşte Peker'in o açıklaması.
"Kıymetli Dostlarım,

“Kayserili Çocuklar Artık Gülüyor” başlıklı dünkü paylaşımımı okuyan bazı arkadaşlarımız, bana ulaşarak evlerinin görüntüsü çok kötü olan ŞEHİDİMİZİN hamile eşine de ev almam için notlar yollamışlar (Güzel düşünceleri için hepsine teşekkür ediyorum.).

Ancak bu dostlarımızın notları bana ulaşmadan önce CENNETMEKÂN ŞEHİDİMİZİN saygıdeğer babası ile telefonda konuşup başsağlığı diledim. Daha sonrasında ise CENNETMEKÂN ŞEHİDİMİZİN saygıdeğer eşine ulaşarak başsağlığı diledikten sonra,üzüntülerini tüm kalbimle paylaştığımı belirttim.

CENNETMEKÂN ŞEHİDİMİZİN artık bizlere emaneti olan eşinin, karnındaki evladının hiç değilse geleceğinin garantide olması için bir daire almak istediğimi belirterek kendilerinden müsade istedim. Sağolsun saygıdeğer hanımefendi bu izni bana vererek şahsımı onurlandırdı.

CENNETMEKÂN ŞEHİDİMİZİN eşinin ablası Samsun'da yaşadığı için ablasına en yakın evi bularak gerekli anlaşmamızı yaptık. Samsun'da ki arkadaşlarımız YÜCE ALLAH nasip ederse Salı günü evin tapusunu kendilerine devredecek. Bu açıklamayı gönlünüzün rahat olması için yazdım (Sizler hiç merak etmeyin ŞEHİDİMİZİN ailesine de elimizden geleni yapacağım.).

Bazı arkadaşlarımız bu tip konular keşke bilinmeseydi, sevabı azalıyor,diyorlar (Oysaki hemen hemen bütün İSLAM Âlimleri'nin üzerinde birleştikleri konu, teşvik edici olacağı için kimseyi rencide etmeden bu güzel yardımlaşmaların bilinmesinin sağlanmasının iyi olacağını söylüyorlar.).

Hem ayrıca benim bildiğim en az iki-üç AYET-İ KERİME'de mallarını hem gizli hem açık bir şekilde ALLAH rızası için harcayanlara bu dünyada da HAKK dünyada da zorluk olmayacağının öğretisi anlatılmaktadır. Bu arkadaşlarıma şunu söylemek isterim. Ben zaten yaptığım tüm hayır işlerini yazacak olsam tüm samimiyetliğimle söylüyorum ki onlar iş güç yapamazlar.Sadece benim hayır işlerimi okuyarak tüm günlerini tamamlamış olurlar(Ben İSLAM Âlimleri'nin fetvalarının dışına çıkmam.). Ayrıca da şunu belirtmek isterim ki AYET ve HADİS bilgim benim gibi günahkar bir kul için bile yeterli bir derecededir.

Kıymetli Dostlarım,sizinle güzel bir haberi daha paylaşmak istiyorum. TÜRKİYE ile denkliği olan yabancı bir ülkedeki üniversitede "Uluslararası ilişkiler" bölümüne kaydımı yaptırarak 44 yaşında artık bende üniversiteli oldum. Büyük oğlumda üniversite öğrencisi bende üniversite öğrencisiyim (Okumanın yaşı yoktur derler ya galiba bunun en güzel örneğini ben yaşıyorum.). Sizler bana olan manevi desteğinizi esirgemezseniz, ben 60 yaşına kadar profesörlük ünvanını da rahatlıkla alarak sizlere hediye edebileceğime inanıyorum."