Dünyamızı Ciddi Kuraklık içinde olduğu şu zaman da ve çok kurak geçen Yaz mevsimi ile birlikte sert geçen hava koşulları, birçok tehlikeyi de beraberinde getirdi. 
Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin etkileri sonucunda dengeler şaştı. Denizlerin fazla ısınmasıyla birlikte aniden soğuyan hava felaket çağrısı yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Akdeniz'de kasırga uyarısı peş peşe gelirken bugün itibariyle yenisi eklendi. Akdeniz'de çıkan kasırganın Türkiye'ye doğru gelirken son anda yön değiştirip Libya'ya uğraması vatandaşın içini ferahlatsa da, Libya'dan gelen görüntüler yürek sızlattı. Kasırganın geçtiği Libya'da 11.000 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık olarak 100 bin kişinin kaybolduğu iddia ediliyor. 
AKDENİZ'DE YENİ BİR KASIRGA DAHA TÜRKİYEYE YÖNELDİ
Libya'dan geçen kasırganın arkasında bıraktığı büyük bir enkaz olurken, çöllerin suyla dolarak göllere dönüştüğü dikkat çekti. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürürken, yaklaşık olarak 30 bin kişinin evsiz kaldığı öğrenildi. Felaketin ardından geçen günlerde meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den uyarı geldi. Akdeniz'de yeni bir kasırga ihtimalini duyurdu.

FETÖ'cülere İçişleri'nden 'Kıskaç'! FETÖ'cülere İçişleri'nden 'Kıskaç'!

Kay: Medya Siteleri Derleme