Fashion Friends, 2015/2016 sonbahar-kış koleksiyonuyla soğuğa meydan okurken tarzını konuşturmak isteyen gençlere sıra dışı bir şıklık sunuyor.

Gençlik, moda, trendler, sosyallik ve arkadaşlık temalarıyla moda dünyasında kendine özel bir yer edinen Fashion Friends’in moda anlayışının ipuçlarını, kadın ve erkeğe yönelik güncel tasarımlarında yakalamak mümkün.

2015/2016 sonbahar-kış kadın koleksiyonunun ana temasını etnik desenler ve vahşi yaşam konsepti üzerine oturtan Fashion Friends; süetler, sıcak tutan kumaşlar ile kürkü modern bir şekilde yorumlamış. Koleksiyonda kahverengi, camel, marsala, siyah, volkan kırmızısının tonlarının yanı sıra asker yeşili, kuş tüyü renkleri, turkuaz renkleri ön planda. Fashion Friends kadını dar paça, vücudu saran pantolonlar, etnik desenli uzun hırkalar, tek parça triko elbiseler, skinny denim jean pantalonlarla özgür şıklık anlayışını temsil ediyor.

Erkek trendlerinde bu kış, sokak stili yine revaçta. Dar ceketler, deri mont, dar paça pantolonlar, dar gömlekler gibi slim fit formlar; kahverengi, yeşil, bordo ve mavi tonları, trikolarda sıcak bir etki yaratıyor. Siyah dar paça jean modası devam ederken, trend renklerde bilekte biten jeanlerle şık kombinler yapmak mümkün. Lacivert ve taba rengi, oversize paltolar ise sezonun anahtar renk ve modelleri.

2015/2016 sonbahar-kış koleksiyonuyla tarzınıza kalite ve şıklık katan Fashion Friends, dünyanın en yeni moda trendlerini sizlerle buluşuyor.