Haldun OKDEMİR

Mersin İdman Yurdu üzerindeki şanssızlığı atarak , başkana, teknik heyete ve yönetime yeniden ümit verdi..Mersin idman Yurdu üzerine bir çok spekülasyonlar üreterek  takımı moralman yıkmak isyeten içimizdeki İrlandalılara karşılık Mersin idman yurdu oynadığı son maçlarda ptt liginin en kaliteli ekiplerinden birisi olduğunu yine gösterdi..

Mersin idman Yurdu’nun Mersin’i her yönden tanıtan bir marka olduğunu düşünemeyen bazı aklı evveller karşısında , yaşanan maddi manevi sıkıntılara rağmen , futbolcularımız verilen görevleri yerine getirerek Mersin’i şampiyonluk yolunda ilerletmeye devam ettiler..

Mersin idman Yurdu teknik direktör konusunda Yılmaz Vural’ı Mersin’ê getirdiğinde şampiyonluk beklentileri ve moralsizliklerde yenilmişti.. Ancak bu kadroyu yapan Yılmaz Hoca olmadığı için bunları en iyi performansta oynatmak Mersin idman Yurdu teknik heyetine kalmıştı.

Mersin de taraftarlar takımın sıkıntılarını başkan kadar hissediyor ve her maçta kırmızı lacivertli takımı yalnız bırakmıyorlar..Mersin idman Yurdunda yönetim ve başkan kaosu yaratmak isteyenler ise hedeflerine  ulaşamadıklarını maçlar da alınan sonuçlarla gördüler ve yaşadılar..

Mersin idman yurdunda , yaşanan son başarılar ise  kırmızı lacivertli taraftarlar başta olmak üzere Mersin idman yurtlu oyuncu ve teknik heyeti de ümitlendirdi…

Mersin idman yurdu şu anda ligin şampiyonluğa en yakın ekibidir. Bunu ben söylerken , Mersin idman yurdunun sporcu kadrosuna ve Mersin idman yurdu teknik heyetine olan inancımdan dolayı söylüyorum.. sezon sonunda hedefine ulaşacak takım yine Mersin idman yurdu olacaktır…