Bizim taraftar liderlerimizden ALBAY ( Mustafa Demirtaş ), 14 Saat süren yolculuk sonu ulaştıkları Manisa maçını analiz ederken gördükleri eksikleri ve hataları ifade ederek önlem alınmasını istemiş.
Bence de doğruları dile getirmiş.
Mersin İdman Yurdu'nun başarısı için dua ve stadyumda takımı desteklemekten başka bir düşüncesi olmayan bu taraftar gurubunun sözlerini iyi analiz etmek gerekir. 
Albay,Yazdıklarına katılıyorum.
Ben maçı canlı izlemedim.
Ancak, MİY için emek verip Manisa'ya giden taraftarların hepsi seni destekler..
Deplasmanda 1-0 öne geçeceksin..Ardından 3-2 yenilgiyi kabul edeceksin.
Olmaz böyle şey..Rakibin ne kadar senin üzerine gelirse gelsin, sen işini bileceksin.Deplasmanda olduğunu unutmayacak seyirci ile takışmayacaksın.
Bu kadar sinir ve öfke takımın havasını da bozar.
Evet, LAVAL'ın fevri hareketleri ve tribüne şişe iade etmesi ve oyun dışı kalmasına yönetimin bir çözüm getirmesi büyük ceza verilmesi gerekir.(Belkide ikaz ederler)..Geçen haftanın yıldızı solbeki beğenen NURULLAH'ın yokluğunu düşünemiyorum..KSK maçından sonra Hakan Hocaya, Spor Yazarları Odasında takıldım.."Nurullah yerini sevdi" dedim..Toplantıda ki gazeteciler şahit..
Manisa maçında Oyuncu değişiklikleri konusunda herhalde Hocanın söyleyeceği şeyler olur..Menecer Serkan Damla'nın biraz daha Mersin için çaba göstermesini beklerim.
TESTİ KIRILINCA YOL GÖSTEREN ÇOK OLUR..
Gönülleriemizi ferah tutmak istiyoruz..
Çarşamba günü K.Maraşspor, pazar günüde İstanbul'da Büyükşehir maçları var.
Puan kaybedersek işler karışır.
Prestijimiz zedelenir.Takımların bize bakış açısı değişir.
Bu takımın buralarda olmaması gerekir..
SÜPER LİG bizim için LÜKS DEĞİL, İHTİYAÇ...
Bu taraftara ve yeni Stadımıza BÜYÜK MİY yakışır.