-Kalıtsal ayrıcalık, devlet dini, mutlak monarşi ve kralların ilahi haklarına karşı çıkmak bir yana “Padişahım çok yaşa” sloganları yükselen, ülkemiz de, Adana da çocuklarına meyve alamamasından dolayı intihar etmek isteyen bir adama, hadi gelin Liberalizmi anlatın.

- Türkiye’de yaygın olarak görülen, gazetecilere karşı cezai kovuşturma açılması ve gazetecilerin hapsedilmesi abartılacak bir konu olacak ki Fransa da devletten tamamen bağımsız Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF) 2012 Yılı Küresel Basın Özgürlüğü Raporun da Türkiyeyi dünyanın en büyük gazeteci hapishanesine’ benzetmesi bu durumun ciddiyetini gösteriyor. Yani Türkiye de muhalefetin suç sayıldığı karanlık günlerin de Basın Özgürlüğüne inanan bir gazeteci kendini her an demir parmaklıklar arkasında bulabiliyor.

-Son duyumlarıma göre Afrika da ki zonnebank yatırımı büyük bir fiyaskoyla sonuçlanmış olacak ki. Firma’ nın basın açıklamasında “yapılan yanlış girişimin farkında olduklarını ve bunu telafi etmek için Alaskaya buzdolabı ihraç edeceklerini” duyurdular. Kabalaşmadan sölemek gerekirse “Gözünüzün kılıyım” diyenlere ve “kızım olursa adını Sümeyra, oğlum olursa adını Tayyip koyacam” diyenlere tek sözüm çocuğunuza Mustafa Kemal koyun adam olsun diyeceğim…