Tekne üreticisi yapay zekâlı projesi ile sektörde fark oluşturacak Tekne üreticisi yapay zekâlı projesi ile sektörde fark oluşturacak

OnePlus Open, şu anda piyasadaki en popüler katlanabilir cihazlardan biri ve harika bir katlanabilir cihazın tüm ana sütunlarında mükemmel olduğunu gördük; incelememizdeki tek sıkıntı, resmi ekran kalemi desteğinin olmamasıydı. Yeni bir gelişmede, OnePlus Open'ın hem kapağında hem de ana ekranlarında Oppo Pen aracılığıyla kalem girişini desteklediği görülüyor.

129690483e

Reddit kullanıcısı Rashed341, OnePlus Subreddit'te Oppo Pen'in hem Open'ın ana hem de kapak ekranlarında tamamen işlevsel olduğunu gösteren bir video yayınladı. Open'ın ayrıca ayarlar uygulamasının içinde bir ekran kalemi menü sayfası vardır. Oppo Pen , Open'ın temel aldığı Find N3'ün öncülü olan Oppo Find N2 için tasarlandı .

OnePlus'ın Open'ın lansman etkinliği ve tüm tanıtım materyalleri sırasında kalem desteğini neden hariç tutmayı seçmesi şaşırtıcı ama bu, OnePlus Open sahipleri ve potansiyel alıcılar için hala harika bir gelişme.