Adrasan Bungalow Otel

Adrasan Antalya’nın en güzel yerleşim alanlarından biridir. Adrasan bungalow otel birçok kişinin hayallerini süsleyen tatil seçeneğinden biri olarak göze çarpmaktadır. Tatilciler mavi denizi ve yemyeşil doğası ile cezbeden Adrasan daha mütevazi otellerin olduğu doğal bir yerleşim merkezidir. Adrasan bungalow otel hizmetleri ile ziyaretçilerine doğal bir tatil süreci sağlamaktadır.

Adrasan bungalow otel Antalya ilinin en el değmemiş doğasına sahiptir. Burada otellerin ahşap ve bungalow tarzı olması hem görsel olarak farklı bir atmosfer yaratmakta hem de doğanın korunmasını amaçlamaktadır. Adrasan tatili Bungalow evlerde oldukça konforludur. Ekonomik olması nedeni ile de tercih sebebi olan bu ahşap evler son yılların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

Doğa’nın Kucağında Tatil Keyfi

Adrasan bungalov otel doğanın miraslarını koruyarak tasarlanmıştır. Tamamen doğal malzemelerden yapılmış evler her gün birçok misafirini ağırlamaktadır. Eğlencenin yanı sıra kişilerin dinlenmesinde büyük rol oynayan Adrasan bungalow otel daha çok apart veya pansiyon şeklinde kullanılmaktadır. Bu şekilde tatilciler içinde ekonomik olmaktadır. Elbette ki otel içinde yararlanılan sınırsız hizmet bir pansiyona göre çok daha lükstür.

Adrasan bungalow otel sakinleri gün boyu kuş sesleri adeta olumlu düşüncelerle dolup taşmaktadır. Denizin muhteşem mavisi bedeni yenileyerek canlılık sağlamaktadır. Bungalow tatili ailelere ve yeni evli çiftler için önerilmektedir. Özellikle Adrasan koyları muhteşem görselliği dikkat çekicidir. Büyüleyici bir tatile hazırım diyenler Adrasan’da bulunan bungalow evlerde yerini ayırttırabilir.

Ailecek Tatilin Tadını Çıkarın

Ailecek tatil için tercih edilebilir niteliktedir. Çocuklu aileler için bahçe ve havuz avantajı oldukça rahatlatıcıdır. Otel yemekleri ve etkinlikleri ile de gayet tatmin edicidir. Birçok ziyaretçi deneyimleri sonrasında tekrarını talep etmektedir. Doğanın kucağında yapılan bu huzur dolu tatil için rezervasyon takibi yapmak önemlidir. Yoğun talep olduğun için boş Adrasan bungalow otel bulmak zor olabilmektedir.

Deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için Adrasan bungalow otel aile bütçesine katkı sağlar. Tatil yapma ihtiyacı olanlar için oldukça eğlenceli olan bu seçenek birçok kişinin rüyasıdır. Profesyonel hizmet ekibi ile dört dörtlük bir tatil yaşamak mümkündür. Ziyaretçiler memnuniyetlerini her zaman dile getirip teşekkür oluşturmaktadır.

Babylontown.com.tr

Editör: özge Özkan