Akdeniz’de Peş Peşe Depremler: Prof. Dr. Ahmet Ercan Mersin İçin Uyarılarını Yineledi Akdeniz’de Peş Peşe Depremler: Prof. Dr. Ahmet Ercan Mersin İçin Uyarılarını Yineledi

Barış Mahallesi’nde Yoğun İlgi

Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Zeyit Şener, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Barış Mahallesi 4516 Sokak’taki asfalt döküm ve yama çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Şener, ilçenin hizmet kalitesini artıracak projelerin kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Barış Mahallesi Muhtarı Metin İlkyaz, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Hamit Sor, Turgutreis Mahallesi Muhtarı Ahmet Eldeniz ve Bahçe Mahallesi Muhtarı Mehmet Dane’nin de katıldığı programda, Şener vatandaşlarla sohbet ederek mahallelerin ihtiyaçlarına dair bilgi aldı.

1 (2)-4

“65 Mahalleye Eşit Hizmet Götüreceğiz”

Zeyit Şener, Akdeniz Belediyesi olarak 65 mahallede eşit hizmet anlayışını benimseyerek hareket ettiklerini belirtti:
“Akdeniz, Mersin’in en büyük ve en dinamik ilçelerinden biri. İlçemizin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’nün potansiyelini en iyi şekilde kullanarak yollarımızı, parklarımızı ve yeşil alanlarımızı daha yaşanabilir hale getireceğiz.”

“Akdeniz’e Yeni Bir Soluk Getireceğiz”

Şener, hizmetlerin vatandaş odaklı olacağını ve muhtarların desteğinin kritik bir öneme sahip olduğunu ifade etti:
“Devletimizin imkanlarını, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için kullanacağız. Muhtarlarımızın görüşlerini her zaman dikkate alarak, Akdeniz’i daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.”

Zeyit Şener’in liderliğinde, Akdeniz Belediyesi’nin hizmet anlayışını vatandaş ve muhtarların desteğiyle güçlendireceği mesajı verildi. Şener’in eşit hizmet politikası, Akdeniz’in geleceğini şekillendirecek projelerin temel taşı olacak.