AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT  RAMAZAN AYININ SON 10 GÜNÜNDE SAKLI OLAN KADİR GECESİ SEBEBİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI  COŞKUNFIRAT  HOŞGÖRÜNÜN ÜLKEMİZDE VE TÜM DÜNYADA HÜKÜM SÜRMESİNİ BİR KEZ DAHA TEMENNİ EDİYOR DEDİ.

Akdeniz Basın Birliği Başkanı Haydar Coşkunfırat  “Paylaşmanın ve hoşgörünün ayı Ramazan’ı uğurlarken, tüm İslam alemi için en önemli günlerden biri olan Kadir Gecesi’ni karşılamanın sevincini yaşıyoruz.

 Kutsal kitabımız Hz  Kuran-ı Kerim’in indirildiği ve Ramazan ayının son 10 gününde saklı olan bu mübarek gecede edilen duaların kabul olmasını diliyorum. Kadir Gecesi vesilesiyle her zaman dile getirdiğimiz gibi sevginin, paylaşmanın, iyi insan olma anlayışının, hoşgörünün ülkemizde ve tüm dünyada hüküm sürmesini bir kez daha temenni ediyor, Aklı ve bilimi öne çıkardığımız devirlerde, Batının ortaçağ karanlığından çıkmasına katkıda bulunma tecrübesine sahibiz.

Bu itibarla, ülkemizde ve çevremizdeki her geçen gün daha da büyüyen sorunlarımız bizleri asla umutsuzluğa sevk etmemelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kadir Gecesi’nde yapılan tüm ibadetlerin ve edilen tüm duaların herkes için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.