Karatay’ın 58 sene öncesine ait görüntüsünü pek çok insan büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Sağlıklı yaşam ve beslenme konuları ile sık sık gündeme gelen Karatay, şimdide gençlik resmi ile gündemde.

Gülmak Kahve Kavurma Makinası Gülmak Kahve Kavurma Makinası

“Karatay Diyeti” ile beslenme kitabı ve programıyla tanınan beslenme uzmanı Canan Karatay’ın gençlik yıllarına ait fotoğrafı ile sosyal medyada ilgi odağı oldu. Görüşleri ile toplumda tartışmalara neden olan Karatay, bu kez de 58 sene önceki resmi ile gündemde yer alıyor. Karatay 22 yaşındaki resmi ile sık sık vurgulandığı sağlıklı yaşam tarzı ile uyumlu bir gençlik enerjisiyle dolu olduğunu gösterip takipçilerini ve hayranlarını çok şaşırttı.

Canan Karatay’ın gençlik resmi hayranlarını şok etti!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın  gençlik resimleri sosyal medya platformunda gündem oldu.

Canan Karatay’ın 58 önce çekilen bu resimleri, hayranları tarafından büyük bir ilgi ve şaşkınlıkla karşılandı. Canan Karatay’a yönelik olarak yapılan gençlik yorumları oldukça farklı. Sosyal medya takipçilerinden bazıları, Canan Karatay’ın  seneler içinde hiç bir şekilde değişmediğini ve aynı şimdiki haliyle göründüğünü dile getirirken, bazı takipçileri ise geçen zamanın ona acımasız davrandığına dair yorumlar yaptılar.