Her gıdanın tüketileceği mevsim değişim gösteriyor. Kimi sadece kış mevsiminde tüketime uygun olur iken kimisi yaz mevsiminde üretiliyor. Her gıdayı farklı mevsimde tüketmeyi mümkün kılan çözümlerden biri de derin dondurucular oluyor. Bu cihazlar, çekmeceli ya da sandık şeklinde tasarlanıyor. Farklı hacimlerde ve özelliklerde olan derin dondurucular, sahip oldukları dondurma sistemleri ile birçok avantajı sağlıyor. Sektörün öncü markalarından biri olan Uğur, yeni nesil teknolojileri cihazları ile entegre ederek kullanıcılarına sunuyor. Ürettiği her cihaz ile bir adım öne çıkarak tüm ihtiyaçlara en doğru çözümü sağlıyor. İşte dilediğiniz yiyeceği dilediğiniz mevsimde yiyebilmenizi sağlayan Uğur derin dondurucu modellerinden bazıları;

Uğur UED 5170 DTK 170 Lt A++ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu

170 lt iç hacme sahip olan Uğur UED 5170 DTK derin dondurucu, dilediğiniz kadar gıdayı tek seferde dondurmanıza yardımcı oluyor. A++ enerji sınıfına dahil olan bu derin dondurucu çalışırken enerji tasarrufu sağlıyor. Bu da bütçeniz için büyük bir avantaj sağlıyor. Günlük hayatta sık sık yaşanabilecek elektrik kesintisi problemine karşı da oldukça dayanıklı. Kesintinin ardından belirli bir süre daha gıdalarınızı muhafaza etmeye devam ediyor. 5 çekmeceden oluşan dondurucu sayesinde ürünlerinizi kategorize ederek saklayabilirsiniz. Sebzeleri, kırmızı eti, balıkları ve tavukları ayrı çekmecelerde saklayarak aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Uğur UED 380 Derin Dondurucu

Çekmeceli modellerin yanı sıra sandık tipinde üretilen Uğur derin dondurucuları da tercih edebilirsiniz. Genellikle büyük mutfaklarda kullanılan bu donduruculardan biri de Uğur UED 380 sandık tipi oluyor. Sandığın 323 lt iç hacmine sahip olması sizin için büyük bir avantaj. Tasarımda kullanılan ince duvar, daha fazla gıda muhafaza etmenizi sağlıyor. Ürünün kaliteli malzemelerden tasarlanması da kullanım ömrünün uzamasına yardımcı oluyor. 24 saat boyunca çalışmanın karşılığında yalnıza 0,61 kW enerji harcayarak enerji tasarrufunu destekliyor. Aynı zamanda dondurucuya hakim olan soğukluk ayarını da talebinize göre ayarlayabilirsiniz.

Uğur UED3094DTK Derin Dondurucu

Hem gıdalarım dondurulsun hem de ortamdaki sessizlik bozulmasın istiyorsanız Uğur UED3094DTK tam size göre. 37 dB ses seviyesi ve A++  enerji sınıfı ile alanındaki en iyilerden biri. Mini boyutu ile mutfağınızda istediğiniz alana konumlandırabilirsiniz. Statik soğutma sistemi ile çalışmasının yanı sıra verimli çalışmasıyla da ön plana çıkıyor. Elektrik kesintilerine karşı 15 saate kadar çalışmaya devam ederek gıdalarınızı korumayı sürdürüyor. R600 çevreci gazıyla da doğa dostu cihazlar arasında yer buluyor.