CarrefourSA, 3-5 Temmuz tarihleri arasında geçerli yeni indirim kampanyasını duyurdu. Müşterilerine bayram ettirecek nitelikte indirimler sunan ünlü marketler zinciri, bu kez tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatlarını düşürdü. İndirimli fiyatları görenler, sepetlerine 3'er 5'er ürün eklemek isteyecek. CarrefourSA kart sahiplerine özel olan bu kampanya, stoklarla sınırlı.

CarrefourSA Temmuz İndirimleri

CarrefourSA, Temmuz ayına özel indirim broşürü ile dikkat çekti. Özellikle tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatlarıyla öne çıkan kampanya, iki gün boyunca geçerli olacak. Ekonomik fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenlerin CarrefourSA kart sahibi olması gerekiyor.

İndirimli Ürünler Listesi

CarrefourSA’nın indirimli ürün listesinde tuvalet kağıdı ve kağıt havlu dışında birçok ekonomik fiyatlı ürün bulunuyor. Detaylı listeye CarrefourSA marketlerin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaçırılmayacak İndirim Fırsatı:

  • Tuvalet Kağıdı: Fiyatları dibe çekildi, stoklarla sınırlı.
  • Kağıt Havlu: Ekonomik fiyatlarla satışta.

CarrefourSA kart sahipleri, marketlerden ve internet sitesinden alışveriş yaparak bu indirimlerden yararlanabilir. Acele edin, çünkü indirim fırsatları stoklarla sınırlı!

3Er 5Er Sepete

Editör: Ismail Usta