ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenleyeceği Çiçek Desenleri Günleri'nde yarışacak liseler belirlendi.

8-9 Mayıs tarihlerinde Fener Mahallesi Ziya Gökalp Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte 10 lise yer alacak. Organizasyona, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi, Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi, Akant Koleji, Bahçeşehir Koleji, Özel Renk Okulları Anadolu Lisesi, Antalya Barosu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TED Koleji, Vizyoner Koleji, Antalya Anadolu Lisesi ve ODTÜ Gençlik Parkı öğrencileri katılacak.

Bakan Memişoğlu: Özel sağlık kuruluşlarımızı, sağlık sistemimizin ayrılmaz bir parçası görüyoruz
Bakan Memişoğlu: Özel sağlık kuruluşlarımızı, sağlık sistemimizin ayrılmaz bir parçası görüyoruz
İçeriği Görüntüle

Yarışmada öğrenciler, 10'ar kişilik ekipler halinde görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde önceden hazırladıkları çiçek desenlerini uygulayacak. Kesme çiçekler ve çeşitli dekoratif doğal malzemelerin kullanılacağı çalışmalar, belirlenen süre içinde tamamlanacak.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından 5 kişilik jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kazanan takımlar belirlenecek ve ödüllendirilecek.

Kaynak: DHA