Ali Koç'un Hareketine Taraftar Tepki Gösterdi

Son dönemde kötü gidişattan aldığı kararlar yüzünden sorumlu tutulan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; yaptığı bir hareketle yine gündemde yer alıyor. Derbi maçında yakalanan bir fotoğraf karesi yüzünden, bütün eleştiri okları Başkana çevrildi.

Yeni Teknik Direktör mü?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un A Milli Futbol Takımı yardımcılarından Kenan Koçak ile olan fotoğraf karesi taraftarı çileden çıkardı. Kenan Koçak ile şakalaşan Ali Koç; böyle bir poz verdikten sonra hiçbir şekilde açıklama yapmaması da düşündürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için adı geçen Kenan Koçak ile olan samimi fotoğraf karesine taraftarlar sosyal medyadan sert tepki gösterdi. noktabet

Bu sezon başından beri kötü bir performans yakalayan Fenerbahçe spor takımın sular durulmuyordu. Portekizli teknik adam ile yolları ayırma noktasına gelen Fenerbahçe yönetimi; Başkan Ali Koç'un bu tavrı ile ilgili hiçbir şekilde açıklama yapılmaması ise düşündürdü. Twitter'dan oldukça eleştiri alan bu fotoğraf karesine tepki gösterenlerin çoğunluğu ise Fenerbahçeli taraftarlar oldu.

Twitter'da Olay Oldu

Fenerbahçe futbol kulübünün yeni teknik direktörlüğü için adı geçen Kenan Koçak ile Başkan Ali Koç’un derbideki karesine tepki gösteren taraftarlar; yönetimin ciddiyetsiz ve aşırı laubali bir şekilde ilerlediği yönünde sert eleştirilerde bulundular. Ortada kesin bir durum olmadan böyle bir fotoğraf karesinin içinde bulunan Başkan Ali Koç ise en ağır eleştirilerin hedefinde yer aldı.

Formun Üstü

Formun Altı