Beşiktaş'a Yeni Bir Transfer Geliyor

Beşiktaş yeni bir teknik direktör ile anlaşma yoluna girdi. Portekizli futbolcu menajeri olan ve şuan Estoril'de teknik direktörlük yapan Bruno Pinheiro ile anlaşma yoluna gidildiği öğrenildi. İdarecilerin Bruno Pinherio ile anlaştığı ve son kararın Ahmer Nur Çebi'nin son sözüne kaldığı da gelen bilgiler arasında yer almaktadır.

Yeni Kan ile Yeni Maçlar

Beşiktaş, son zamanlarda aldığı olumsuz sonuçlar sonucunda Sergen Yalçın ile yollarını ayırma kararı almıştı. Yabancı bir teknik direktör arama işine girişen Beşiktaş ilk olarak Alman teknik direktörü Daniel Farke ile anlaşma yoluna girmişti.

Ancak Alman teknik direktör Daniel Farke, oldukça fazla bir ücret kapsamında teklifi kabul etmeyi öne sürünce Daniel Farke ile görüşmeler rafa kaldırıldı. Slavan Bilic ve Edin Terzic gibi isimlerle de görüşen Beşiktaş daha sonra Bruno Pinheiro ile görüşme sağladı. 4-3- 3 oyun sistemini kullanmasıyla tanınan Bruno Pinherio Beşiktaş ile görüşmelerinden oldukça olumlu ayrıldı Beşiktaşlı yöneticilerinde oldukça olumlu baktığı bu teknik direktör için ise son kararı Ahmet Nur Çebi verecek. digifestnyc.com

Şenol Güneş mi Rıza Çalımbay mı?

Toplanacak olan kurulda teknik direktör için karar verilecek. Bruno Pinherio'nun yanı sıra Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay gibi isimlerinde konuşulduğu hatta önerildiği de kaydedilen bilgiler arasında. Toplantıda bütün önerilen isimler değerlendirilecek ve son sözü Başkan Ahmet Nur Çebi söyleyecek. Beşiktaş için yeni bir teknik direktör seçimi yapılacak.

Formun Üstü

Formun Altı