Erkan Sözeri Erzurumspor Hakkında İddialı Konuştu!

Erzurumspor kulübünün ligde sağladığı başarılarıyla ilgili konuşan Erkan Sözeri, basın mensuplarına iddialı sözler kullandı. Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri basına şu şekilde konuştu; "Bu istikrar sürdüğü sürece ilk 2'de olacağız ve Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkaracağız diye düşünüyorum" dedi. Spor Toto 1. Lig’de yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 14. hafta erteleme maçında 1 -1 sonuçla ayrıldı. Deplasmanda mücadele ettiği Tuzlaspor ile 1-1 beraberlik alarak ligde 1 puan alabildi. İddia tahminleri ile tüm karşılaşma sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Beraberlikle sonuçlanan Tuzlaspor karşılaşmasının ardından Sözeri basın mensuplarına değerlendirmelerini aktardı. Kazanmak için sahaya çıktıkları maçta 1 puan alarak dönmelerinin bazı eksikliklerden kaynaklı olduğunu belirtti. Bu eksikliklerin de kısa süre sonrasında çözüleceğini ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Süper Lig’e çıkacağını aktardı. Tüm bu gelişmeler ve lig içerikleri için Justin tv adresine bakabilirsiniz.

Tuzlaspor Karşılaşması Sonrasında Sözeri Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu

Maç sonrasında basınla bir araya gelerek Erzurumspor hakkında konuşan Erkan Sözeri, takımdan umutlu olduğunu belirtti. Bu bağlamda şu ifadelere yer verdi; "Öne geçtik, aslında ilk yarı her şey istediğimiz gibi gitti. Pozisyon vermedik iştahlıydık ve arzuluyduk. Son zamanlarda olan maç trafiğinden dolayı rotasyon yaptık. Alican elinden geleni yaptı. Oltan da iyi oynadı. Süleyman da aynı şekilde. Dolayısıyla oyuncularımın hepsi elinden geleni yaptı. Kazanmak istiyorduk. Topu tutma pas organizasyonları anlamında sıkıntılarımız var. Onları çözmeye gayret ediyoruz" Banko maçlar ve sonuçları için bahistakvimi.tv sitesine göz atabilirsiniz.