Glovital Bitkisel Ürünler Kurucusu Tolga Kanbur 2021 Yılında Yeni Modanın Bitkisel Kozmetik Ürün Grupları Olacağını Bildirdi.

Doğa İle Bakım Yüzyıllar Önceden Bugünlere Kadar Gelen Güzellikte ve Bir Çok Alanda Sorunları Gidermede Yardımcı Olan Bir Yoldur. Glovital Bitkisel Ürünler Olarak ,Güzelleştirici ve Yenileyici Malzemelerde Kullandığımız Bitkisel Otların, Yağların Özel İyileştirici Özelliklere Sahip Olduğu Yönündeki İnanç ve Güven Çok Büyük.

Son Yıllarda Doğal Kozmetik Olarak Adlandırılan Bu Akıma Çok Hızlı Bir Şekilde Yönelim Var. Tüketici Bilinçlendikçe Doğal Kozmetik Ürünlerine Talep Yükseliyor. Kozmetik Kişinin Daha İyi Hissetmesini, Özgüvenli Olmasını ve Mutlu Olmasını Sağlar. Zaten Bu Sıralar İyi Hissetmeye En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Zamanları Yaşıyoruz.

Türkiye'nin Bir Çok İlinde Glovital Bitkisel Ürünlerin Bayilikleri Mevcut.Daha da Büyümeye Devam Ediyoruz 2022 Yılında Hedefimiz 500 Bayi Ağını Yakalamaktır.


Cilt Sürekli Sağlıklı Tutulursa Koruyuculuk Fonksiyonunu Yerine GetirebiliR. Özellikle Şehirli Kadınların Cildi Hava Kirliliği, Stres ve Yorgunluğa Maruz Kalıyor. O Nedenle Bide 24 Saat Koruma Sağlayan, Nemlendiren Ürün gerekli. Biz Bu Talebe 2021 Yılında Flex Kozmetik Serisi Ürünleri İle Cevap Vereceğiz.Collagenle Yüz Bakım Kremleri,Peeling Kremler, Sıkılaştırıcı Jeller,24K Gençleştirici Serumlar Gibi Bir Çok Ürün Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyoruz. Tüketicilerimiz İsterlerse Glovital Bitkisel Ürünlerden İnsan Vücudunun Baştan Aşağı Ayaklarına Kadar Tüm Alanları İlgilendiren Bakım Ürünlerini Temin Edebileceklerdir.

Tolga Kanbur Kimdir ?

Glovital Bitkisel Ürünler Reklamcılık Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Kanbur  27.06.1985 yılında Bursada doğdu.Uludağ Üniversitesi Moda Tasarımı ve Tekstil Bölümü Mezunu Olan Tolga Kanbur ,Yaklaşık 13 Sene Kurumsal Olarak Hazır Giyim Sektöründe Yöneticilik Yapmıştır.Türkiyede E-Ticaret Sektörünün Yayılması İle Birlikte Bu Sektöre Yönelen Tolga Kanbur 2015 Yılında Glovital Bitkisel Ürünler ve Reklamcılık Şirketini Kurmuştur. Ayrıca Müzik Sektöründe Kişisel Olarak Yer Alan Tolga Kanbur Hobi Olarak Beat Yapmaktadır ve Bir Çok Müzik Platformunda Beat Müzikleri Bulunmaktadır. Evli, Eşi Meral Kanbur ve 2 Çocuk Babasıdır.

www.glovital.com.tr

www.tolgakanbur.com

İnstagram: @tolgakanbur7

Anahtar Kelimeler : Tolga,Kanbur,Glovital,bitkisel,zayıflama,kiloverme,