Beşiktaş şampiyon tamamladığı sezonun ardından transfer sürecini etkili bir şekilde geçirmek istiyor. Siyah-Beyazlı ekibin ilk amacı forvet transferlerini tamamlamak. Aboubakar’ın da ayrılışı ile birlikte santrafor transfer etmek oldukça önemli hale geldi. Takımın transfer listesinde olan Dzeko ile ilgili olumlu bir gelişme oldu.

Roma'nın Zenit kulübünden yeni bir forvet transferi yapması ile birlikte Beşiktaş'ın Dzeko’yu alma ihtimali de arttı. Diego Costa ile neredeyse anlaşmak üzere olan kulüp Dzeko’yu da ikinci forvet olarak kulübe katmayı planlıyor. maç izle

Beşiktaş Dzeko’yu Alabilecek mi?

Kara Kartal Roma'nın tecrübeli forvetini kadroya katmak konusunda bir hayli istekli durumda. Yıldız oyuncu kulübünün yeni bir forvet transfer etmesi ile birlikte takımdan ayrılmaya olumlu bakıyor.

Roma, Zenit kulübünden Serdar Azmoun isimli santrafor oyuncusuna kısa sürede sözleşme imzalatacak. Bu durum Beşiktaş'ın Dzeko transferinde güçlü bir hale gelmesini sağladı. Beşiktaş şu anda futbolcunun temsilcisi ile görüşmelerine devam ediyor.

Dzeko’ya Başka Teklifler De Var

35 yaşındaki yıldız golcü sadece Beşiktaş'tan teklif almadı. MLS Ligi’nde mücadele eden bazı takımların da oyuncuya teklif götürdüğü söylentiler arasında yer alıyor. Ancak Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması bir hayli avantaj sağlıyor.

Oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak bakıyor. Bu nedenle Beşiktaş bu transferde diğer takımlara göre bir adım önde. Transferin akıbeti oyuncu temsilcisi ile yapılan görüşmeler sonucunda ilerleyen günlerde neticelenecek.

Formun Üstü

Formun Altı