Mersin apartman yönetimi Mersin’de yaşayan vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bir konudur. Apartman yönetimi ile apartmanlar için temizlik, bakım, fatura ödemeleri gibi işlemlerin tamamı özenli bir şekilde yapılmaktadır. Yönetimi bulunmayan apartmanlarda ise çok sayıda sorun, karmaşıklık meydana gelebilmektedir. Profesyonel site bina yönetimi hizmetlerinden yararlanan apartmanlarda bulunan kişilerin, daha huzurlu olduklarını da söyleyebiliriz.

Mersin Apartman Yönetimi

Apartman yönetimi ile çok sayıda hizmet bir arada sunulur. Doğru bir yönetim anlayışı ile sunulan hizmetler, apartman sakinlerini daha da memnun eder. Apartman temizlik ile bakım giderleri, gelir gider takibi, fatura ödemesi, yapılan işlere dair apartman sakinlerinin bilgilendirilmesi apartman yönetim konusuna girmektedir.

10 daire ile 40 ya da 50 dairelik tek blok düzeninde yapıların idare edilmesine apartman yönetimi adı verilir. Profesyonel apartman yönetimi sayesinde apartmanların her birinin bir banka hesabı mevcut olur. Tüm sakin ve malikler bu apartman için açılmış hesaba ödeme gerçekleştirirler. Bu banka hesabı aracılığı ile binanın bütün ödemeleri gerçekleştirilir.

Mersin Apartman Yönetiminin size sağlayacağı dekontlu bir biçimde yapılmış olan ödemeler geçmiş referans alınarak evraklandırılır. Bu anlamda herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmez. Apartman temizliğini şirket gerçekleştirir ve bu aldığınız hizmet adına fatura da kesilir. Seneler sonra bunu ispatlamak gerekli olursa faturaları ibraz etmeniz kafidir.

Aidat Alacakları Ve Yapılacak İşler Sekteye Uğramaz

Mersin Apartman Yönetiminin de apartman sakinlerine sağlayacağı bir sistemdir. Neticesinde aidatların düzenli biçimde tahsilatı sağlanmaktadır. Kiracısı ile müşterek sorumlu olan kat maliki kişi, kiracının ödemeyi atladığı aidat tutarını kanunlar gereğince ödemekle yükümlü kılınır. Bulamadığınız ya da ulaşamadığınız kat maliklerine erişebilecek yönetim şirketi sayesinde yasal uyarılar yapılması ardından bu husus hukuki tabana taşınır ve çözüme ulaştırılması sağlanır.

Alacakların düzenli alımı sayesinde karar ile alınan yüksek ölçekli, jeneratör alımları, izolasyon sağlama, asansör Revizyonu gerçekleştirme, merkezi Isıtma ve doğalgaz tarzı işlerin yapılması sağlanır. İşletme projesi bildirisi dolayısı ile site kasasına toplanacak gecikmeye verilecek ceza kat maliki tarafından düzenli ödeme yapmasını motive eder.

Mersin Apartman Yönetimi Fiyatları Ne Kadar?

Fiyatlar, apartmanda yaşayan toplam kişi sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Apartmanın mevcut büyüklüğü önemli bir faktördür. Mersin yönetim, fiyat ve hizmet açısından Mersin’de tercih edilebilecek en iyi kuruluşlar arasında yer almaktadır. Mersin apartman yönetimi hizmetlerinden yararlanmak ister misiniz? Eğer bu konuda arayış içerisinde iseniz şu bağlantı aracılığıyla daha kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz.

https://www.mersinyonetim.com/