Paykasa sahibi olmak için herhangi bir paykasa satan siteden iletişim yoluyla temin edebilir ve alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Paykasa al yâda paykasa kart yazarsanız internette onlarca siteye ulaşabilirsiniz. Sadece paykasa yazsanız bile çoğu siteyi bulabilirsiniz. Ancak bulunan bu bütün sitelerin hepsi güvenilir olmayabilir. Bunun için öncelikle en güvenilir siteyi seçmelisiniz. Ardından siteyi seçtikten sonra sitede bulunan iletişim adreslerinden satıcılara ulaşabilirsiniz. Bütün gerekli bilgileri oradaki arkadaşlar sizlere açık bir şekilde anlatırlar zaten. Ardından bütün işlemler bitince sizlere kısa mesaj yoluyla 16 haneli bir kart numarası gönderilecektir. Bu kart numarası sizin alışveriş yapmanıza yardımcı olacak tek şeydir. Sadece kart numarası gelir iken başka hiçbir bilgi sizlere erilmeyecektir. Çünkü buna gerek olmayacaktır. Sadece kart numaranız ile alışverişi yapabilir bunun keyfine doyasıya varabilirsiniz.

Paykasa kart sanal bir kart türüdür. Normal bir karttan elbette artı ve eksileri vardır. Artıları olarak paykasa kart sahibi iseniz kartım çalındı, kartım kayboldu vesaire gibi sıkıntıları yaşamazsınız. Bir diğer olumlu yönü ise sadece kart numaranız ile alışveriş yapabilir ve oldukça güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. Eksileri olarak ise sadece internetten alışveriş yapılabiliyor olması örnek olarak verilebilir. Çünkü böyle bir özellik paykasa kartta bulunmuyor. Zaten buna gerekte yok internetten istediğiniz her ürünü paykasa ön ödemeli kart ile alabilir ve alışverişlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Paykasa ön ödemeli kartın kullanıldığı mağazalar çok çeşitli olup çoğu alışveriş sitesinde bulunur. Eğer sıkça alışveriş yaptığınız herhangi bir sitede paykasa ön ödemeli kart seçeneği yok ise bunları paykasa yetkililerine bildirin. Onlar bu konu hakkında gerekli olan bütün şeyleri yapacaklardır buna emin olabilirsiniz.

Peki, neden normal bir ön ödemeli kart değil de paykasa ön ödemeli kart?

Eğer aklınızda böyle bir soru varsa sizlere kısaca açıklayayım. Herhangi bir kart sahibi iseniz kartınızı hem sanalda hem de gerçek dünyada korumalısınız. Mesela kartınız kaybolduğunda ya da çalındığında kötü durumlar yaşayabilir. Belki paranızı kaybedebilirsiniz. Ve yahut ta yeni bir kart almak için uğraşır ve para harcarsınız. Fakat eğer bir paykasa ön ödemeli kart sahibi iseniz bütün bunlar başınıza kesinlikle gelmez. Paykasa kart sanal bir kart olduğu için sadece 16 haneli kart numarası ile işlem yaparsınız. Ve bu numarayı da sizden başkası bilmezse alışverişinizi güvenle yaparsınız. Eğer bu numara diyelim ki başka birinin eline geçti ne yapacaksınız? Hemen yetkilileri arayıp durumu beyan ederseniz hem kartınızda bulunan paraları kurtarabilir hem de güvenli alışverişinize devam edebilirsiniz. Eğer hangi siteden alabilirim diyor iseniz .Eklentilere tıklayarak sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu siteden hem ucuza kart sahibi olabilir hem de kuponları ucuz alabilirsiniz.