Tek taş pırlanta, benim için sonsuza kadar benzersiz ve tek olacaksın demektir. Pırlantalar eşi benzeri olmayan bir özelliğe sahiptir. Doğadaki en değerli taş elmas'tır. Elmasın işlenmiş halı, pırlantayı oluşturur. Pırlanta tek taş, evlilik teklifinin gözdesidir. Kimi zaman sade tasarlanır, kimi zaman fantezi model olarak tasarlanır.

Pırlanta Tek Taş Seçerken Dikkat?

Kaliteli pırlanta seçerken 4 ana özelliğe dikkat etmeniz gereklidir. 4C olarak adlandırılan bu ölçüler; karat ağırlığı, berraklık, renk, kesim'dir. Karat, pırlantanın ağırlığına göre belirlenir. En kıymetli olan pırlanta, renksiz olandır. Nadir bulunur. Pırlanta tek taş parlaklık ve ışıltısı, kesimin kalitesine bağlıdır.

Pırlanta Tek Taşta Yuvarlak Kesimin Önemi

Her kadının zevki farklıdır. Pırlanta tek taş, tamamlayıcı aksesuarlar arasında yer alan ve kadınların tercih ettiği modeller arasındadır. En çok tercih edilen model, yuvarlak kesim modelidir. Pırlanta ne kadar kusursuz kesilirse, taş o kadar göz alıcı ve parlak olur. Yuvarlak kesimin modası hiç geçmeyecek gibi duruyor. Sevdiğinizin, sizin için ne kadar çok özel olduğunu gösterin ve onu şımartın. https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı