EURO 2024 heyecanı sürüyor ve Hollanda Türkiye milli maçı için geri sayım başladı. Berlin'deki Olympiastadion Stadyumu'nda binlerce Türk taraftarın yer alacağı bu karşılaşma, heyecanla bekleniyor. İlk 11'ler açıklandı ve maçın yayın bilgileri de belli oldu.

Hollanda Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Hollanda Türkiye maçı, bugün saat 21:45'te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. A Milli Takım'da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü'nün yanı sıra UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hollanda'da ise herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

İlk 11'ler Belli Oldu

  • Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Bergwijn, Gakpo, Depay.
  • Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Kaan, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Salih, Arda, Kenan, Barış Alper.

Maç Öncesi Açıklamalar

Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, "Hazırız, heyecanlıyız, tutkuluyuz, Türk ruhunu sahaya yansıtmakta kararlıyız. Taraftarımızla birlikte güçlüyüz..." şeklinde konuştu. Takımın yıldızları Cenk Tosun ve Arda Güler, maç öncesi saha zemininde bir araya geldiler ve dostça görüntüler sergilediler.

Güvenlik Önlemleri

Berlin'de oynanacak maç öncesinde Alman polisi geniş güvenlik önlemleri aldı. Türk taraftarlarına kalabalık şekilde yürümemeleri uyarısında bulunan Alman polisi, bazı Türk taraftarlarını gözaltına aldı.

Bu heyecanlı karşılaşmayı kaçırmayın ve milli takımımızı desteklemek için ekran başında yerinizi alın!

Editör: Ismail Usta