Azerbaycan, ülke ekonomisindeki başarılarını yerel girişimlere ve ticari faaliyetlere borçlu. Bu faaliyet alanlarından biri olan perakende sektörü, Araz Supermarket zinciri ile dikkat çekiyor. 2011 yılında dört mağazayla ticaret hayatına başlayan süpermarket, bugün geldiği noktada sadece Bakü’de değil tüm ülke genelinde 150’den fazla şubeye sahip. Tam on yıldır perakende sektöründe hizmete devam eden market, ilk günkü kalitesini ve özenini bugün hala sürdürüyor. Araz süpermarket zincirinin ana ilkesi temel tüketim gıdalarını ve malzemelerini daima en yüksek kalitede, en uygun fiyat seçenekleriyle tüketiciye ulaştırmaktır. Bu ilkesi market zincirinin başarı basamaklarını emin adımlarla çıkmasına ve 10 yılda 150’den fazla şubeye sahip olmasına yardımcı oldu. Araz Supermarket zincirinin her şubesinde yerli – yabancı – özel markalar, alternatif ürün seçenekleri yer alıyor. Supermarket yöneticileri, 10 yıllık hizmet süresinde müşterilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini iyi analiz ederek nitelikli ürün satışına zemin hazırladı.

En Uygun Alışveriş Noktası

En kaliteli ürünler, en uygun fiyatlarla müşteriye ulaştırılmalı görüşüne sahip olan Araz Supermarket yöneticileri, tüm reyonlarında tüm gelir seviyelerine hitap edebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Azerbaycan, perakende alanında Araz gibi güçlü markaların yer almasından ve bu markaların yerli üretime destek vermesinden oldukça memnun. Araz Supermarket on yıllık büyüme sürecinde yerli üretimi çokça desteklemiş ve tüketicilerin yerel kaliteyle tanışmasını sağlamıştır. Sadece bu adımı bile yerel üreticilerin ekonomik faaliyetlerini desteklediği için takdir görüyor. Araz Supermarket, yeniliklere ve gelişmelere çok çabuk adapte olan yaklaşımıyla ticarete yön veriyor, ülkenin ticari büyümesinde etkili rol oynuyor.

Online Alışveriş Sitesi Açıldı

Fiziki supermarket deneyimi sanal market deneyimi ile taçlandırılıyor. Araz Supermarket, online alışveriş sitesi ile dijital platformlarda da iddialı olduğunu gösteriyor. Vizyonlu bakış açısıyla geliştirilen online supermarket, hem çok uygun hem de çok hızlı bir alışveriş performansı sunuyor. İnternet çağına ayak uyduran Araz Supermarket yetkilileri, dijital alandaki varlıklarıyla daha hızlı bir büyüme kaydedeceklerini belirtiyor. Müşteriler ise güvendikleri ve uygun fiyat politikaları sebebiyle tercih ettikleri süpermarketin online platformlarda da satışa geçmesini memnuniyetle karşılıyor.