Bakırköy en iyi ceza avukatı olan Mizgin Doğan Mersin ilçemizde doğdu. Kendisi 9 Şubat 1990 tarihinde dünyaya geldi. Okul hayatına Özel İtalyan Evrim ortaokulunda başlamıştır ve kendisi Özel İtalyan Evrim Ortaokulunda mezun oldu. Sonra İstek Vakfı Bilge Kağan Lisesi olan liseye  başladı ve  oradan 2006 da mezun olmayı başarmıştır. En iyi ceza avukatı olan Mizgin Doğan üniversite seviyesine geldiğinde ise Doğu Akdeniz Üniversitesini kazanıp oradan da mezun olma hakkını ve başarısını elde etmiştir. Yüksek Lisansı ise Bahçeşehir Üniversitesi Özel Hukuk alanında başlamıştır.

Bakırköy’ün En iyi Ceza Avukatı Mizgin ve Ekibi

Avukatlık bürosunun sorumlusu olan Bakırköy’ün en iyi ceza avukatı Mizgin Doğan ekibinde bir de stajyer avukat olan stajder avukat Senem Gül görev almaktadır ve Mizgin Doğan önderliğinde davaları daha rahat gözetmektedir.    

Peki Neden Ceza Avukatına İhtiyacımız  Var?

Bir çok konuda bir çok profesyonel iş var. Fakat bizler için önemli  bazı noktalar var mesela hakkımızı savunmak gereklidir bu konuda ise hukuk yolundan geçen sürece güvenmemiz gereken kişi avukat olmalıdır bu konuda ise Ceza Avukatı Mizgin Doğan teslim edebilir. Ofisi İstanbul’da Bakırköy ilçesinde olan  Avukat Mizgin Doğanı tercih etmedeki nedenlerden biri de bir çok dalı olan hukuk sisteminde Bakırköy Ceza Avukatı olan Mizgin Doğan’ın  baktığı Ceza hukukudur. Kendisi sadece Ceza avukatı değil bir çok konuda da ilgilenmekte ve hizmet vermektedir.

Ceza Hukuku Nedir?

Kamu hukuku bölümlerinden bir tanesi olan ceza hukuku, olay olarak var olan suçların ve ceza kavramlarını da kapsamlı bir çok şekilde incelemekdir. Kendi içinde iki farklı dala ayrılan ceza hukuku, genel ve özel olmak üzere iki farklı şekilde incelenmektedir. Genel ceza kanununa göre ; suç kavramlarını farklı bir şekilde ele alıyor ve hem manevi hem de maddi olarak değerlendirilir. Tüm suçları ele alan birim, geçerliliğini koruyan ve koruyacak olan ilkelerin  bütünü olarak da tanımlanır.

Özel ceza kanunu ise ; Türkiye’nin veya başka bir ülkenin belirlenmiş olan kanunları doğrultusunda hangi eylemlerin ya da hangi çalışmaların suç olduğunu, bu eylemlerin nelerle sınırlandırıldığı ve bu suçların hangi cezalar ile karşılık bulacağını temel almaktadır. Bu konuyla alakalı olarak ise ceza avukatları olan kişiler ilgilenir ve Bakırköy ceza avukatı Mizgin Doğan sizlere güvenilir şekilde hizmet verecektir.