Karaduvar sahilinde düzenlenecek en lezzetli festival iki gün sürecek

Akdeniz Belediyesi İkinci Karaduvar Balık Festivali, 9-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor. Mersinlilere seslenen Başkan Gültak; “Bu hafta sonu kimseye randevu vermeyin, Karaduvar sahiline gelin. Tüm halkımızı; lezzetin eğlence ile buluşacağı balık festivalimize katılmaya çağırıyorum” dedi.

Akdeniz Belediyesi; ilkini 2019 yılı sonunda düzenlediği ve büyük ses getiren Karaduvar Balık Festivali’nin bu yıl ikincisini düzenliyor. Bu hafta sonu 2 gün boyunca devam edecek festivalde; İrem Derici ve Ece Seçkin gibi sevilen sanatçılar konser verecek; Dr. Ender Saraç, sardalya ve sağlık üzerine söyleşi gerçekleştirecek. Sardalye-ekmek ziyafetinin çekileceği hem doyurucu hem eğlenceli festivalde, büyükler için ödüllü balık avlama yarışmaları, çocuklar için renkli, eğlenceli aktiviteler olacak.

Başkan Gültak; “Lezzetin eğlence ile buluştuğu festivale davetlisiniz”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in en lezzetli ve yıldız yağmurunun yaşanacağı festivale tüm Mersinlileri davet etti. İlki gibi bu yılki festivali de büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Başkan Gültak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla düzenlenecek Karaduvar Balık Festivali’ni geleneksel hale getirmek istediklerini kaydetti.

“Kimseye randevu vermeyin, Karaduvar sahiline gelin”

Mersinliler ve dışarıdan gelecek konukların, festivalde sardalye-ekmek lezzeti, müzik ve eğlence ile buluşacağını ifade eden Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu Cumartesi ve Pazar günü lütfen kimseye randevu vermeyin, Karaduvar sahiline gelin. Dolu dolu geçecek balık festivalimiz, 7’den 70’e tüm Mersinlileri bekliyoruz. Sevdikleri ile birlikte sardalye-ekmek lezzetini tatmak, eğlenceli aktivite ve konserlere katılmak, unutulmaz bir hafta sonu yaşamak isteyen herkesi Karaduvar’a bekliyoruz. Lezzetin eğlence ile buluşacağı balık festivalimize tüm Mersinliler davetlidir.”