Bu dönem içerisinde bir hayli büyük problemler ile karşı karşıya kalan Beşiktaş, sakatlanma sorunlarının var ettiği kabusu maç esnasında tekrar yaşadılar. Zaten bu durumdan dolayı zorlu geçeceği dile getirilen ve açıkçası olumlu da bakılmayan maç esnasında, yine aynı durum oluştu Hatta bu sefer de aynı dakikalar içerisinde sakatlık durumu yaşandı.

Beşiktaş takımının oyuncularının üzerinde dolaşan bu kara bulut, takımın oyuncularının da maçlar esnasında gösterdikleri performansı da bir hayli etkiliyor. Ajax ile olan maçına tam on bir eksik ile beraber gelen ve bu durumdan dolayı da oldukça gergin olan Beşiktaş, maç esnasında da aynı sorunla karşılaşmanın sıkıntısını yaşadılar. Slotcasino

Beşiktaş ve Ajax Maçında Sakatlık!

Maç başladığı andan itibaren sorunsuz bir şekilde ilerlerken, maçın yetmiş birinci dakikasında ilk sakatlanma gerçekleşti. Umut Meraş, sakatlanma sonucunda maçtan çıkmak durumunda kaldı ki bu da aslında zaten eksiklikleri olan takım için oldukça olumsuz bir durumdu.  Maçın içerisinde yaşanılan bu durumun ardından da yetmiş üçüncü dakikadan itibaren maça katılan isim Berkay Vardar oldu.

Yaşanılan mağlubiyetin ardından da bu konularda gerekli açıklamalar yapılırken gözler Berkay Vardar’a çevrildi. Çünkü Berkay Vardar, kariyerinin ilk profesyonel maçına Şampiyonlar Ligi içerisinde çıkmış oldu. Henüz yaşı on sekiz olan Beşiktaş futbolcusu, altyapıdan kadroya maç öncesinde alınmıştı. Beşiktaş’ın yaşadığı bu sıkıntılı günlerin son bulması dilekleri tüm sevenlerin dilindeyken Berkay Vardar da tebrik edildi.