“Dbol” olarak da bilinen Danabol, belki de şimdiye kadar üretilen en popüler oral anabolik steroid olmaktadır. Bazı enjektablarla  kombinasyon halinde de kullanılıyorken, Danabol da kendi başına önemli bir etkiye sahiptir. Günümüzde oldukça popüler olan bu ürünlere olan Danabol sipariş talepleri de her geçen gün artış göstermektedir.

Vücut gelişimlerinde anabolik steroid kullanımlarına ilişkin yaygın felsefe ve genellikle de buna abone olunan, hipotalamik / pituiter / testiküler ekseni (HPTA) bastıracak ilaçları da kullanırsak, yine de aynı şekilde yüksek bir etki derecesi edebileceği zaman. Aynı sonuç için 2 kat daha fazla baskı yapılması gerektiğinden, yarı önlemler daha az verimli olmaktadır. Danabol tek başına kullanmak ise bu felsefeye tutarlı olmaz ve mümkün olan en iyi sonuçlar da elde edilemez. Ancak aynı zamanda da anabolik steroidleri maksimum etkili olmamak ile beraber testosteronun doğal üretimlerini de büyük ölçülerde inhibe etmeyecek bir şekilde kullanmak da geçerli bir felsefedir. Daha önceki günlerde ise Danabol tarafından kullanılan tek steroid olarak pek çok seçkin fizik de inşa edilmiştir.

Danabol birinci durumda bir enjektabl ile  istiflenmiş veya ikinci sırada tek başına kullanılan her 2 amaç için de faydalı olabilmektedir.

Danabol ürünlerinin dozajlanması ise ilginçtir; çoğu anabolik steroidler için, maksimum faydalı dozu neyin oluşturduğuna dair oldukça gri bir alan oluşturulmaktadır. Fakat Danabol konusunda, 50 mg / gün, önemli ölçülerde daha az herhangi bir şeyden açıkça daha etkili olmalarına rağmen, 50 mg / günden fazla bir şey eklemiyor ya da fark edilebilecek hiçbir şey olmadığı konusunda da genel bir görüş birliği de bulunmaktadır. 

Günümüzde şimdiye kadar üretilmiş oral steroidler arasında en popüler olanlarından bir tanesidir. İnsanlar bu ürünleri sıklıkla tercih etmektedir. Üstelik bu ürünlere internet üzerinden de kolaylıkla ulaşabilir ve Danabol sipariş verebilirsiniz. Pek çok sporcunun kullanmakta olduğu bu ürünlere üstünden yıllar geçmiş olsa da talepler hala artmaya devam etmektedir. Danabol kullanacaksanız eğer ki kullanım talimatlarına uygun ve düzenli bir şekilde kullanmanızı öneririz.