Pastamburada ile taze, lezzetli ve özel tasarımlı pastalara kolayca ulaşılabilir. Mobil uygulama ile her yerden pasta çeşitleri incelenebilir, seçim yapılabilir, eklenmesi istenen notlar yazılıp sipariş verilebilir.

İsteğe göre farklı tasarımlarda pastalar da talep edilebilir. Onlarca farklı pasta seçeneği içinden doğum günü partilerine ya da aile içi sürprizlere uygun pastalar mevcuttur. Görsel farklılıklar yanında içerik olarak da birbirinden özel ve lezzetli seçenekler bulunabilir. İsteğe göre mum ve benzeri kutlama malzemeleri en şık halleriyle pastayla birlikte teslim edilir.

30 Yıllık Tecrübe ve Müşteri Memnuniyeti

Pastamburada, 30 yıldan beri sektörde var olan, kaliteli ürün ve hizmetleriyle güven sağlamış bir firmadır. 30 yıllık tecrübe, lezzet garantisi sunar ve mutlu müşteriler bunu bilir. Müşterilerden gelen olumlu geri bildirimler firmanın en kıymetli referanslarıdır.

Aynı Gün Teslimat

Doğum günü ve diğer özel günler için verilen pasta siparişleri aynı gün teslim edilir. İsteğe göre ileri bir tarihte ve istenen saatte teslimat yapılması da mümkündür. Pastalar soğutmalı özel araçlarla adrese götürülüp teslim edildiği için pastaların görüntüsünde ve tadında bozulma olmaz. https://www.pastamburada.com/dogum-gunu-pastasi

Mobil Uygulama İmkanı

Firmanın mobil uygulaması akıllı telefon ve cihazlara indirilerek hızla ve kolaylıkla sipariş verilebilir. Pastamburada mobil uygulamasını kullananlar firmanın indirimlerini, kampanyalarını, kişiye özel fırsatlarını kullanma imkanı bulur. İstanbul'un her yerine hızlı teslimat yapılır.