Kutular satışını yaptığınız, ürettiğiniz, tedariğini sağladığınız her bir ürün için taşıma, lojistik ve raf ömrü süresince çok önemli ürünlerdir. Kutular bir ürünü korumak ve saklamak üzere özel olarak tasarlanırlar. Bu sebeple bir kutunun bir ürünün ömrü için özel ve önemli bir yeri vardır. Kutuları tasarlarken, baskısını yaparken ve ambalajlamaya hazır hale getirirken ne için kullanılacağı,  ebatları ve hazırlanması çok önemlidir. Her ürün için özel bir kutu yapılmalıdır. Ürünü içerisine tam olarak sığdırabilmek, ürünün sevkiyatı veya raf ömrü süresince hassasiyet derecesine göre barınmasını sağlamak ve diğer hassasiyetlerini karşılamak için kutular önemlidir. Ürünlerin tüm süreçlerinde kutuların özenli bir biçimde yapılması ürünü dış etkenlere karşı koruyacağı gibi sunumunu da farklı ve özenli bir hale getirecektir.

E ticaret kutuları günümüzde e ticaretin artması sebebiyle butiklerin, e ticaret yapan bireylerin, irili ufaklı pek çok firmanın sıklıkla kullandığı bir kutu çeşididir. E ticaret kutuları sevk edilen ürünlerin gideceği yere kadar, kargoda zarar görmemesini, sağlam bir şekilde ulaşmasını ve aynı zamanda ürünü satan kişi veya firmanın lansmanını kısa yoldan yapmayı amaçlar. Şık bir kutuya konulan bir ürün dikkat çekici olacak, müşteride olumlu bir etki bırakacak ve hoş sunumu sayesinde müşteriyi başka alışverişlere çekerek firmanın satışını artıracaktır. E ticaret kutularında baskı yapılması ve baskının kaliteli olması bu sebeple önemlidir. Şık bir tasarım ile hazırlanan e ticaret kutusunda canlı renklerin kullanılması, satıcı firmanın logosunun ve bilgilerinin baskı yapılması gibi hususlar şirket değerini de artıracaktır.

Furkan Ofset olarak tüm kutu çeşitlerinde uzun yıllara dayanan tecrübelerimiz sayesinde tam sizin istediğiniz şekilde kutu çeşitleri hazırlıyor, özel tasarımlarınızı kaliteli ve ekonomik olarak üretiyoruz. Baskı yaparken birinci sınıf sarf malzemeler kullanıyor, renk geçişlerine ve renk ayrımlarına özen gösteriyor, ekonomik kutu çeşitlerimiz sayesinde bütçenizi sarsmayacak kutular üretiyor, profesyonel ekibimiz sayesinde tüm sorunlarınızda yanınızda oluyor ve destek veriyoruz. Kutu tasarımlarınızı seçtiğiniz kutu çeşitlerine özenle işliyor ve kullanıma hazır hale getirerek dilediğiniz adrese eksiksiz bir şekilde teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için  https://www.furkanofset.com.tr/kutu/