Fenerbahçe'nin Eski Hocasına Karşı Galibiyet Sorunu

Süper Lig'in iddialı takımlarından Fenerbahçe; dün akşam konuk olduğu Gaziantep FK takımına 3-2 gibi sonuçla mağlup oldu. Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik adam Erol Bulut'un başında olduğu Gaziantep FK yenilgisinden sonra Fenerbahçe eski teknik adamına farklı takımlarla üçüncü kez yenilmiş oldu.

3 Farklı Takım 3 Yenilgi

Bu sezonun takım oyunuyla en çok eleştiri alan takımları arasında yer alan Fenerbahçe; ligdeki 4 maçtır yenilmeme skorunu da aldığı yenilgi yüzünden bozmuş oldu.

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran genç teknik adam Erol Bulut 4 sezondur başka başka takımların teknik direktörlüğünü yaptı. Son takımı Gaziantep FK olan teknik adamın bu takımdaki performansı şimdilik iyi gidiyor. noktabet

16 Hata Sonunda Lider Trabzonspor

16. haftayı geride bırakan Süper Lig'de; Trabzonspor liderliği kimseye kaptırmazken Fenerbahçe ise 5. sırada yer alıyor. Umut vaat eden bir futbol sergilemeye gayret eden sarı lacivertliler; eski teknik adamı Erol Bulut karşısında aldığı yenilgilere bir yenisi de eklemiş oldu.

Genç teknik adamla iyi bir gidişat tutturan Gaziantep FK futbol takımı kendi sahalarındaki yenilmezlik unvanlarını da korumayı başardı.

Erol Bulut'lu Fenerbahçe

Eski teknik adamı Erol Bulut'u çok erken görevden alan Fenerbahçe yönetimi; Alanyaspor'da yer aldığı dönemde çok iyi işler çıkaran teknik adamı renklerine bağlamıştı.

Büyük umutlarla yapılan 2 yıllık sözleşme gidişattan dolayı erken bitirildi. Bu durumdan sonra farklı takımların başında yer alarak Fenerbahçe'yi yenen Erol Bulut; son zaferini de Gaziantep FK takımı ile elde etmiş oldu.