Ofis mobilyaları işletmelerin çalışma alanlarını düzenlerken kullandıkları temelde masa ve koltuktan oluşan, çevresinde kullanılmak üzere hem depolama alanları hem de sehpalardan oluşan ürünlerdir. İşletme, alanında geniş hizmet sağlarken, müşterilerinin her zaman kullanabilecekleri ve rahatlıkla uzun yıllar boyunca konforunu sürdürecekleri ürünlerin hizmetini sunmaktadır.

Konforu Yüksek Koltuklar

Ofis koltukları sadece işletmede çalışan personelin değil aynı zamanda ziyarete gelen iş ortaklarının ve müşterilerinin de dinlenme ve rahatlama alanlarıdır. Hem makam masalarına ve yönetici masalarına, bunun yanında personellere uyum içerisinde koltuk satışı yapan işletme, refakatçi ve misafir bekleme alanları için de özel çözümler sunmaktadır.

Personel ve Makam Masaları

Makam masaları alanında hem modern çizgide hem klasik çizgide hizmet veren şirket, müşterilerinin her zaman güvenilir ürünleri kullanmasını amaçlamaktadır. Ayrıca personele sunulan çalışma masaları hizmeti, tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve çoklu olarak sunulmaktadır. Böylece personellerinizin her zaman rahatlıkla çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Yöneticilere Özel Çözümler

Yönetici masaları işletmelerin bölümlerinin başında bulunan kişilerin ayrı çalışma alanlarıdır. Yönetici odalarının yerleştirilmesi ve dizayn edilmesinde sıkıntı yaşayanların, mutlaka işletmenin ürünlerini incelemesi önerilir. Birbirinden kullanışlı ve kaliteli mobilyaların satışını sağlayan işletme, güvenilir bir şekilde otellere, okullara, kantinlere ve yurtlara da oturma ve dinlenme alanı hizmeti sağlamaktadır. Etajerli, sehpalı ve misafir koltuklu yönetici masalarına ulaşmak isteyenlerin tercihi işletme, özel üretim mobilyalarla hizmet sağlamaktadır.