Oversize Erkek Tişört

Çabasız şıklık, büyük beden gibi anlamlara gelen oversize kesimlere özellikle erkek tişört modellerinde sıklıkla rastlanır. En trend oversize erkek tişört modelleri doğru kombin edildiğinde son derece şık görünümler ortaya çıkabilir. Normal bedenlere kıyasla daha rahat ve salaş olan bu parçalar için beden seçerken ölçüler ve vücut tipi dikkate alınmalıdır. Klasik bedenlere göre geniş kesimler en az bir beden bol durduğundan karar verirken buna dikkat etmekte fayda vardır. Özellikle vücut tipi zayıf olanlarda daha şık durduğu düşünülen bu tişörtler kilolular tarafından kombin edileceğinde püf noktalara özen gösterilmelidir.

Oversize Erkek Tişört Kombinleri İçin Öneriler

Kilolu kişiler tarafından yapılacak oversize erkek tişört kombinlerinde düz modeller tercih edilmelidir. Düzlerin aksine renkli olan modeller genellikle daha geniş gösterir. Eğer kullanımda fazla kiloları kamufle etme niyeti varsa düz tasarımlar öne çıkmalıdır.

Kombin yaparken tek parçada oversize tercih etmek daha hoş görünüm sunar. Yani oversize tişört kullanıldığında pantolon mutlaka skinny olmalıdır. Aksi halde kıyafet daha özensiz ve geniş görünecektir.

Daha baskın bir görüntü elde etmek adına oversize tişört ile kemer kullanılabilir. Özellikle kadınlar tarafından daha çok uygulanan bu detay bel kısmının ince görünmesini sağlar.

Oversize erkek tişört kombini yaparken bilek ve kol bölgelerinin görünmesi kişinin aslında o kadar da kilolu olmadığını ortaya koyar. Bu nedenle tişört kullanmak uzun kollu oversize parçalara kıyasla daha avantajlıdır. Kalın kumaşlı parçalar tercih etmek kişiyi her zaman normalden daha fazla kilolu gösterecektir. Bu görünümü yıkmak adına zincir kolyeler takılabilir. Tişörtün ve kombinin tarzına uygun aksesuarlar kullanmak kombinlerde daha uyumlu bir görüntü sağlayacaktır. Parçaların hem renk hem tasarım olarak birbirine uygun olmasına dikkat edilmelidir.