Tüm kesimler için zor bir yıl oldu. Hayatın türlü zorluklarına rağmen döviz kuruyla yatıyor, kalkıyoruz. Bu yılın Ocak ayında Dolar / TL kuru 7,27 Türk Lirası iken bugün 16,40 Türk Lirası’ndan işlem görmekte. Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse;

2 Ocak 2021 ‘de 100.000 TL ile 13.755 $ alınabilirken, bugün 6,097 $ alınabiliyor.

Türk Lirası henüz 12 ay geçmemesine rağmen % 55,67 değer kaybı yaşamış durumda.

Yukarıda yazdıklarımız bazı gerçeklerin cümleye dökülmüş son hali. Finansal dünyadaki kazanç enstrümanları ve onların reel getirileri yıllar boyu değişmeyen bir düzlemde ortalama şartlarda eğri çizmiştir.

MoneyBuckss olarak 2021 yılı başında yine aynı tarihlerde, insan müdahalesi olmadan tam otomatik işlem yapan, dijital döviz bürosu olarak adlandırdığımız yazılımımızı Robot Filosu markası ile herkesin kullanımına sunduk. Satışına ve danışmanlığına başladığımız günden itibaren aylık % 10, yıllık % 120 kazanç hedefimiz gerçekleşmiş bulunuyor.

Dünden bugüne gerçekleşmiş reel kazançlar üzerinden değerleme ve değerlendirme yaptığımızda karşımıza çarpıcı sonuçlar çıkıyor.

Eğer 2 Ocak 2021 ‘de Robot Filosu’na katılmış olsaydınız, henüz yıl bitmeden neler elde etmiş olacaktınız bir bakalım;

◦ 181.750 Türk Lirası ile 25.000 $ ‘lık bir hesabınız olurdu ve her ay 2.500 $ kazanabilirdiniz.

◦ 2.500 $ yılın başında 18.175 Türk Lirası iken, bugün 41.000 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

◦ Ülkede döviz kuru ve reel enflasyon yükselirken, paranız dövizde durduğu için doğal olarak değer kaybetmeyecek, üzerine yine döviz bazlı gelir elde edecektiniz.

◦ Geliriniz döviz olduğu için gıda, market ve akaryakıt’ta yaşanan ani ve yüksek fiyat artışlarından etkilenmeyecektiniz.

◦ Var olan işinizde elde ettiğiniz gelir enflasyon ve döviz kuru karşısında değer kaybederken, otomatik döviz alım satımı yapan yazılımınız sayesinde yan geliriniz oldukça yüksek olacak ve hayat standartlarınız yüksek ve kaliteli kalmaya devam edecekti.

◦ Finansal anlamda geleceğe dair endişeniz kalmayacak, para ile olan savaşınızı bitirmiş olacaktınız.

Geçen zamanı değerlendirirken, geleceğe olan bakış açınızı, kalıpsal ve klasik yatırım alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu konuda geç kalmadığınızı düşünüyor ve finansal yazılımların hayatımıza katkısını birlikte değerlendirmeyi umuyoruz. Daha güzel bir gelecek dileğiyle.

MoneyBuckss / Robot Filosu