Şantiye, inşaat firma ve çalışanlarına özel birçok koruyucu ekipman, nalburiye ürünleri, kimyasal maddeler gibi sektörsel ekipman satışı yaparak her gün birçok firmaya destek veren site, zengin ürün seçeneği ile sektör içerisinde bulunan birçok çalışan ve firmaya uygun ürünlerin satış imkanını sunuyor.

Şantiye Ürünleri

Şantiye ortamında gerçekleştirilen inşaatlarda sıkça ihtiyaç duyulan zengin malzeme seçeneği ile alışveriş yapabilme imkanını tüm kullanıcılarına sağlayan site; kurulum malzemeleri başta olmak üzere kalıp ve destek ürünleri, çivi çeşitleri, profil ve çıta seçenekleri gibi birçok geniş ürün skalasını müşterilerine sunma başarısını gösteriyor. Her gün birçok firmanın ve çalışanın ziyaret ederek ürün alımında bulunduğu site, kaliteli şantiye malzemeleri ile oldukça tercih edilen siteler arasında yer alıyor.

İş Güvenlik Malzemeleri

Şantiye ortamında ihtiyaç duyulan birçok ürünün tedarikini sağlayarak övgüler alan site, çalışanların iş güvenliğini de atlamayarak birçok iş güvenlik ayakkabısı, baret, çene bağları, göz koruma ekipmanları, kaynak korumaları gibi yüksekte çalışma ekipmanlarını beraberinde sunuyor. Farklı sektörlere özel iş icra kıyafetleri ile çalışanların sahip olacağı konfora büyük bir önem verilirken, ilk yardım setleri gibi aksi durumlarda yaşanabilecek yaralanmalar gibi kötü olasılıklarda kullanılabilecek malzeme tedariğini de sunmaktadır. İkinci el ekipman satışı ile her bütçeye uygun şantiye malzemelerine ulaşılabilirken, çalışanların güven içerisinde korunaklı bir şekilde çalışmasına imkan sunuluyor.