Siyah beyazlı camiada mali yönden kriz yaşanmaya devam ediyor. restbet kalitesi ve güvenilirliği ile karşınızda. Beşiktaş kulübü Abdullah Avcı ile olan sözleşmesini feshederken, Sergen Yalçın ile yola devam etme kararı aldı. Ancak eski teknik adam ile sözleşmenin feshedilmesine rağmen sonuca varılmadı. Alacaklar konusunda mali yönden kriz yaşanıyor. Abdullah Avcı Beşiktaş kulübünden alacaklarının tamamının ödenmesini istedi. Yönetim hocadan taviz beklerken, süreç avukatlar aracılığı ile sözleşmeye bağlı olarak yürütülüyor. Abdullah Avcı sezon başından bu yana sadece 500 bin lira alırken, yıllık ücretinin 12 milyon lira olduğunu belirtelim. Aradaki farkın karşılanması bekleniyor.

Avcı Maaş Ödemesinin Devam Etmesi İsteniyor

Eski teknik adam ile yolların ayrılmasına rağmen ödeme şartlarında halen anlaşmaya varılamadı. Betpas herkesi mutlu edecek özellikler taşıyor. Abdullah Avcı hak ettiklerinin ödenmesini istiyor. Yeni bir kulüp ile anlaşmaya varana dek maaşının kesintisiz ödenmesini isteyen hoca, yeni bir takım ile anlaştıktan sonra ise alacaklarının Beşiktaş maaşının altında kalması halinde ise farkını talep ediyor. Yönetim ise mali durum ve harcama limitleri gereği bu duruma sıcak bakmıyor. Tecrübeli çalıştırıcı sözleşmesinin gerekliliklerinin yerine getirilmesini beklerken, yönetim ise indirim bekliyor. Yeni teknik ada Sergen Yalçın ile ise yıllık 9 milyon lira karşılığında anlaşmaya varıldı.

Harcama Limitinde Krize Yol Açan Rakamlar

Maaş ödemelerinin harcama limitini aksattığı yönünde gelişmeler sürüyor. Yönetimin bir çare aradığı süreçten çıkacak olan sonuç merak ediliyor. Yeni teknik adam ile yıllık anlaşılan 9 milyon lira olurken, imza töreni öncesi limitte artış gerçekleştirildi. Sergen Yalçın sezon sonuna kadar 3 milyon lira alacak. Abdullah Avcı ise alacaklarının eksiksiz ödenmeye devam etmesini bekliyor. Teknik heyet ile yönetim arasındaki mali yapının düzelmesi için çalışmalar devam ederken, yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Siyah beyazlı camiada ise Sergen Yalçın heyecanı yaşanıyor. Takım hafta sonu oynanacak olan Süper Lig hazırlıklarını da hızlandırdı. Dış saha maçında mutlaka bir galibiyetle dönülmesi bekleniyor. Yaşanacak heyecan dolu anlara uzak kalmayın.