Adana oto kiralama şirketleri arasında araç kiralama hizmeti veren Adana Car, sektörel olarak vip araç kiralama, şoförlü araç kiralama, havaalanı araç kiralamada profesyonel olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Adana’ya yolunuz düştüğünde araç kiralama hizmeti alabileceğiniz firmamız 20 yıla yakın deneyimi ile misafirlerini ağırlamaktadır. Adana Car markası çatısında her yıl binlerce müşterimize en kaliteli Adana oto kiralama hizmetini vermekteyiz. Adana’ya seyahat sebebiniz ne olursa olsun hem ekonomik hem de yüksek modelli kiralık araç seçenekleri misafirlerimize sunmaktayız. Ulaşım temel ihtiyaçlarınız arasında ise Adana’ya geldiğinizde en doğru hizmeti almanız için 7/24 çalışan Adana Car ofislerimize sizleri davet ediyoruz. Adana merkezde oto kiralama hizmeti almak hem oto kiralama fiyatları konusunda da daha uygun olacaktır.

Adana’da Kiralık Araç Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Adana’da kiralık araç seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör vardır. Seyahat rotanız şimdi Adana’yı gösteriyor ve kiralık araç ihtiyacınız mı var? Peki, kiralık araç seçenekleri arasında nasıl bir tercih yapmalıyım diyorsanız size birkaç önerimiz var. Öncelikle seyahat tarihlerinize göre mevsim ve hava şartlarını kontrol edin. Seyahat rotanız Adana içersi ile kısıtlı ise ve mevsim kış ise kış lastikli bir kiralık araç ihtiyacınız olmayabilir. Lakin kar yağışı olan bir noktaya gidiyorsanız Adana oto kiralama hizmeti alırken mutlaka kış lastiği olan bir alternatifi değerlendirmenizi önermekteyiz. Seyahatiniz aileniz ile ise aile fertleriniz için gerekli ek donanımları Adana Car ailesinden ücretsiz olarak tedarik edebileceğinizi unutmayın. Adana bebek koltuğu kiralama ihtiyacı duymayın diye firmamız müsaitlik doğrultusunda ve rezervasyon anından belirmeniz şartı ile ücretsiz olarak minik misafirlerimize sunmaktadır. Ayrıca şehri tanımıyor ya da yollarını bilmiyorsanız mutlaka bir şehir haritasına sahip olmanızı önermekteyiz. Bunlar öncelikli olarak Adana Car ailesinden kolayca alabileceğin ek hizmetler olması dışında birçok kıstas araç kiralama yaparken önem arz etmektedir.

  • Adana Şakirpaşa havalimanına indiğinizde alacağınız tüm Adana araç kiralama işlem aşamalarını ve koşulların şeffaflıkla anlatıldığı bir kiralama sözleşmesi ile yapıldığından emin olun.
  • Sizlere teslim edilen kiralık araç seçeneği rezervasyon anından belirtilen yaşlarda olmasına dikkat edin.
  • Adana’da günlük araç kiralama hizmeti aldığınızda yapacağınız km miktarına göre en uygun paketleri aldığınıza emin olun.
  • Sürpriz ek ödemelere maruz kalmayın; Adana oto kiralama rezervasyonu anında sabit fiyat garantisi veren Adana Car firması gibi firmalardan araç kiralama hizmeti alın. Ücretli yollar ve park ücretleri kişisel kullanımınıza bağlı olduğundan dönüşünüzde bu bedellerin ödemesini yapacağınızı unutmayın.
  • Adana’da araç kiralama hizmeti alırken oto kiralama kaskosu olduğuna emin olun. Adana Car filosunda bulunan tüm araçlar rent a car kaskolu olup rezervasyon ve araç teslimatı anında detaylı bilgi misafirlerimize verilmektedir.
  • Ek donanım ve hizmet taleplerinizi rezervasyon anında belirtin; Bebek koltuğu, şehir haritası, kar lastiği gibi ek hizmet bedelleri hakkında bilgi alın. Adana Car rezervasyon anından belirtmeniz durumunda birçok ek donanımı müsaitlik doğrultusunda ücretsiz olarak sizlere sunmaktadır.
  • Ek sürücü, mini hasar kaskosu ve muafiyetsiz kasko hizmetlerini iyice inceleyin; Adana araba kiralama hizmeti alan herkes için geçerli olan ek hizmetler kampanyalı kiralık araçlar dışında Adana Car ve Adana araç kiralama firmaları tamamına yakınında ücretli olarak sunulmaktadır. Uzun yolculuklarınız için ek sürücü hizmeti alarak seyahatinizi hem güvenli hem de rahat geçirebilirsiniz. Mini hasar kaskosu ve muafiyetsiz kasko iki farklı sigorta hizmeti olarak karşınıza çıkmakta olup, Adana araç kiralama hizmeti aldığınız anda belirtmeniz durumda sözleşmenize eklenmektedir. Adana kiralık araç sınıflarına göre değişiklik gösteren ek sigorta ücretleri ve hizmet karşılığı bedelleri hakkında rezervasyon anında bilgi alarak kiralama anında sözleşmenize eklettirebilirsiniz. Adana full kaskolu oto kiralama hizmeti almak isteyen misafirlerimiz (yurt dışından gelen misafirlerimiz için geçerli) olası kazalar için tutanak tutma şartı ile sigorta şirketi incelemesi sonrasında her hangi bir bedel ödemeden seyahat edebilmektedir. Adana tam kaskolu araç kiralama dışında mini hasar sigortası ise oluşan kazalarda belirli bir tutara kadar hasar, çizik benzeri durumlarda müşterilerimiz haklarını genişleten ek hizmetimizdir.

Adana Oto Kiralama Hizmetini Nasıl Alabilirim?

Adana’da araç nasıl kiralanır? Özellikle Adana havalimanında araç kiralamanın nasıl yapıldığını bilmeyen için bu süreci sizler için paylaşıyoruz. Adana’da yaşayan müşterilerimiz ya da Şakirpaşa havaalanı inişi olan misafirlerimiz Adana Car güvencesi ile Adana oto kiralama hizmeti veren bir firmayız. Adana Şakirpaşa havaalanı iç hatlar ve dış hatlar terminalindeki oto kiralama şirketlerinden araç kiralama yapabilirsiniz. Peki, Adana oto kiralama hizmetini nasıl alabilirsiniz? Adana Car çevrim içi rezervasyon alabilen internet sitesine sahip bir araç kiralama firmasıdır. Ayrıca rezervasyonlarınızı Adana oto kiralama telefon numarası ve whatsapp iletişim hattımızdan danışmanlarımıza ulaşarak kolay ve hızlıca yaptırabilirsiniz. Adana’da oto kiralama hizmeti almak isteyen herkes için önerimiz ve bizlerinde buna önem verdiğimiz erken rezervasyon ile kiralama yöntemidir. Bu sayede ihtiyacınız olan ve istediğiniz marka ve modellerde kiralık araç önceden sizler için ayırtılarak şubemize geldiğinizde veya havalimanı inişinizde misafirlerimiz için hazır bulunacaktır. Rezervasyon yaptırmadan Adana oto kiralama hizmeti almak isteyen misafirlerimiz içinde hizmet vermekteyiz. Lakin yoğunluk durumuna göre kiralık araç bulamama veya tam istediği model araç kiralama seçeneğine ulaşamama gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Adana Oto Kiralama Rezervasyonu İçin 3 Alternatif Yol

  1. Adana Car çevrim içi rezervasyon sistemini kullanabilirsiniz. Adana Car internet sitesi üzerinde bulunan kiralık araç arama ve rezervasyon sistemini kullanarak 3 adımda kolayca rezervasyon yaptırabilirsiniz. Adana oto kiralama hizmeti alacağınız şubeyi ve tarihleri seçtikten sonra kiralık araçlar ve fiyatları sayfasına yönlendirileceksiniz. Adana kiralık araç fiyatları sayfasında ihtiyacınızı tam karşılayan ve misafirlerimizin özellikle istediği marka ve model kiralık araç seçeneğini seçerek rezervasyon tamamlama sayfasına gideceksiniz. Seçtiğiniz kiralık araç sayfasında bulunan araç kiralama rezervasyon formunu doldurmadan aracınızın teknik özelliklerini, fiyatlara dâhil hizmetleri ve ek hizmetleri inceleyebilirsiniz. Sizler için en önemli olan donanım ve ek hizmetleri seçtikten sonra kişisel bilgilerinizi, iletişim bilgilerinizi ve varsa notlarınızı yazarak rezervasyonunuzu kolayca tamamlayacaksınız.
  2. Adana Car, Adana oto kiralama telefon numarası üzerinden 7/24 danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Tarihleriniz ve şubemize yönelik olarak Adana araç kiralama müsaitliklerini ve fiyatları hakkında bilgi alarak talep ettiğiniz kiralık araç rezervasyonunu yaptırabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı tam karşılayacak araçlar hakkında bilginiz yoksa ise danışmanlarımız sizlere yardımcı olacaktır. Telefon ile rezervasyon yaptıracak misafirlerimiz Adana havalimanı inişli seyahatleri var ise uçuş bilgilerinizi yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.
  3. Adana Car, Adana araç kiralama Whatsapp rezervasyon hattı; Seyahatleriniz öncesinde detaylı bilgileri, araç görsellerini, kiralama detaylarını ve en ucuz Adana oto kiralama fiyatlarını hızlıca alabileceksiniz. En kolay Adana araç kiralama rezervasyonu için mail adresiniz, internet sitemizden seçtiğini aracı ve uçak biletlerinizi bizlere ilettikten sonra danışmanlarımız sizlere en uygun fiyatları ve koşulları iletecek sonrasında onayınıza istinaden kiralık araç rezervasyonunuzu tamamlayacaklardır.

Tüm seyahatlerinizde en uygun fiyatları ve kolay rezervasyon imkânı sunan Adana Car her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Adana Car ayrıcalıklı hizmetleri ve son model kiralık araçları ile konforlu seyahatleri deneyim etmeye davet eder. Adana Car ile Adana oto kiralama hizmeti almak kolay ve ekonomik fiyatları ile her zaman bütçenize dost olacaktır. 24 Saat çalışan ofislerimiz ile günün her saati ücretsiz araç kiralama alış ve iade işlemleri sunan Adana Car misafirlerimizi şubelerimize davet ederiz.