Kurulumu üzerinden yirmi seneyi aşkın bir süre geçmesine rağmen yarım asırdır bu sektör içerisindeymiş gibi hissettiren, en küçük bir deneyiminden dahi ders alıp, bilgilerini yeniliklerle harmanlayan Başaş İnşaat, İstanbul’da kurulmuştur. Kurulum yılı tam olarak 1992 şeklindedir.

Bununla beraber firma, üretime geçtiği günden bu yana da her daim müşterilerinin yani toplumdan her kesimin talep ve ihtiyaçlarına göre hareket etmeyi de sürdürmüştür. Bu kesin olarak kendisini başarıya götüren yoldan gitmesi anlamına da gelmektedir. Firma kendi kapsamında ilerlemeyi hedef alırken sektör içerisinde de bir hayli adından söz ettirmiş ve beğenileri üzerinde toplamıştır. Buna neden olan da aslında çalışma prensibi olarak da yenilikçi ve düzenli olmayı temeline oturmasından geçmektedir.

Başaş İnşaat Üretimi Hakkında

Başaş inşaat bu sözünü ettiğimiz başarılarına özellikle de son dönemlerde büyük bir sıkıntı olarak dünyayı kasıp kavuran pandemi halinde yenisini eklemiş, ürünlerinde hijyen faktörünü de eklemiştir. Bu da aslında firmanın ne denli toplum ihtiyaçlarına ve değerlerine ilgili ve yeniliklere son derece açık bir halde beklediğini göstermektedir.

Kaplama panelleri ile oluşturan CTP levha ve CTP panel malzemelerinde de geçerli olan bu durum kullanım alanlarındaki talep fazlalığını arttırmanın yanı sıra kullanım kolaylığı listesini de bir hayli arttırmış, oldukça fazla da talep görür bir hal almıştır. Yenilikleri takip ediyor olması ve hijyen ürünleri üretmesi kesinlikle olumlu yönde daha da gelişmesine neden olacaktır.