Bileklik şıklık ve tarzın girilen ortamda dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin vazgeçilmez aksesuarıdır. Kadın ve erkek fark etmeksizin her ikisinin de kombinini tamamlayan parçaların arasında gelmektedir. Gümüşten altına bakırdan bronza kadar hatta değerli ve yarı değerli taşlarla bezeli çok çeşitli ürün gamı bulunmaktadır. Tarihi milattan önce 330 yıllarına kadar uzanmakta olup yapılan araştırmalar sonucu Helenistik döneme ait olduğu düşünülmektedir. Anadolu Mezopotamya’sında yapılan kazı çalışmaları ise Perslerin dönemine ait pek çok örnek görülmüştür.

Tarihçesine bakıldığında dönem dönem farklılaşan malzemeler ve madenler kullanılmıştır. Anadolu’ da bulunan uygarlıklara ait tarihçe incelendiğinde materyal olarak tunç veya tunç üzerine kaplama olarak altından yapıldığı öğrenilmiştir. Taş ve cam kullanılarak da yapılmış pek çok ürün çıkarılmıştır. Tarihi bu kadar uzun bir geçmişe dayanan bu aksesuar günümüzde de kadın ve erkeklerin bileklerinde liderliğini korumaktadır.

Bileklik Modelleri ve Fiyatları

Farklı ve çeşitli tarza sahip aksesuarlar bulunulan ortamlarda kullanıcısına eşlik etmektedir. Değerli madenlerden tutun plastik dahil çok farklı ve alternatifli malzeme gamı bulunan ürünler, işlemeli ve sade alternatifleri ile tüketicinin beğenisine sunulmaktadır. İşte tüm bu saydığımız parametreler altında bileklik fiyatları değişkenlik göstermektedir. Birbirinden şık ve elegan görünüme sahip olabileceğiniz çeşitler için adres https://www.saatvesaat.com.tr/taki/bileklik sayfasıdır.