Yüzük modelleri hem tarzlar hem de modellerde kullanılan taşlar başlıkları altından incelenebilmektedir. Pek çok kadın için özel günler denince akla ilk olarak pırlanta gelmektedir. Ancak son yıllarda pırlantanın yanı sıra diğer doğal taşlar da özel günlerde sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Zümrüt sayesinde yeşil rengin asaletinin fark edilmesi mümkün olmaktadır. Buna ek olarak zümrüt yüzük tasarımlarında çiçekleri sevenleri memnun edecek sürprizler bulunmaktadır. Çiçekleri ve dalları pırlanta olmasına karşın kalbi zümrütten tasarlanan yüzükler büyük beğeni toplamaktadır. Üstelik bahsedilen modeller de klasik olarak tanımlanan modeller de garantili olmasının yanı sıra en uygun fiyatlar eşliğinde https://www.bluediamond.com.tr/ üzerinden satılmaktadır.

Kampanyalı Yüzük Modelleri

Özel günler elmas yüzük modellerinin de diğer mücevherlerin de satış oranlarını artırmaktadır. Buna karşın piyasa dalgalanmaları yüzünden özel günlerde istedikleri ve hayal ettikleri modelleri alamayan kişilerin sayısı bir hayli yüksektir. Siz de bu kesimde yer alanlardan biri iseniz açıklanacak kampanyaları takip etmenizi öneriyoruz. Çünkü gerek yılbaşlarında gerekse sevgililer günlerinde markalar ciddi kampanyalara imza atmaktadır. Alışverişlerin özellikle online sistemler üzerinden yapılması halinde kampanyalarla birlikte %50 ya da daha yüksek indirimleri yakalamak mümkündür. İnsanların büyük bir bölümü internet alışverişlerinden tedirgin olmaktadır. Ancak sitelerin güvenilir olması, ürünlerin garanti ile gönderilmesi şartlarının sağlanmasıyla herhangi bir endişe duyulmasına gerek kalmamaktadır. Üstelik firmalar canlı destek hatları ile kişilerin tüm sorularını da yanıtlamaktadır.

Sevilen Zümrüt Yüzükler

Zümrüt yüzük modellerinin popüler olmasından sonra bazı modeller diğerlerinin önüne geçmiştir. Hangi modellerin diğerlerinden daha çok sevildiğini internet alışverişleri sayesinde anlamak mümkündür. Öncelikle internet sitelerinde ürünlerin farklı sıralama biçimleri bulunmaktadır. Herhangi bir ayar değişikliği yapılmadığı sürece sıralamalar genel manada önerilenler şeklinde yapılmaktadır. Siz de sıralama ayarlarını çok satanlar ya da sevilenler olarak değiştirerek popüler olanları sıralayabilirsiniz. Bazı yüzüklerde gerçekleştirilen indirimler sayesinde satış oranlarının arttığı da bilinmektedir. Bu neden yüzünden online alışverişlerde sitelerin incelenmesi halinde daha memnun edici alışverişler yapılabilmektedir. Sevilen modellerin genelinde zarif yaprak ve çiçek detaylarının olduğu bilinmektedir. Zümrüdün rengi yaprak modellerinde kendini daha çok göstermektedir.