Yeşil, insana huzur verir. Ortama güzellik katar. Bu yüzden bahçelerimizin, parklarımızın, avlularımızın yemyeşil olmasını arzu ederiz. Bunu sağlamanın en etkili ve en güzel yolu da çimlendirmektedir. Zeminlerinizi çimlendirerek yemyeşil bir hale getirmek için öncelikli ihtiyacınız çim tohumu olup kaliteli bir ürün ile birkaç haftada yemyeşil alanlara sahip olabilirsiniz.

Çim Tohumu Ekimi ve Bakımı

Çim tohumu ekmek için öncelikle toprağın hazırlanması gerekir. Daha sonra doğru ürünü bulmak ve doğru ekim metodu ile bunları toprakla buluşturmak gerekir. Kıyı bölgelerimiz için en uygun zaman şubat-mayıs ve eylül-kasım ayları iken iç bölgelerimiz için mart-mayıs ve eylül-ekim dönemleri daha isabetlidir. Ekim yapıldıktan sonra sulama, biçme ve gübreleme aşamalarının sağlıklı şekilde yürütülmesi icap eder. Yine yabancı otlarla mücadele etmek de sağlıklı, estetik ve uzun ömürlü sonuçlar almanızı sağlar. Kaliteli bir tohum ise hepsinden önemlidir.

Çim Tohumu Satan Yerler

Bahçeleriniz ve diğer yeşillendirmek istediğiniz alanlar için gerekli çim tohumu çeşitlerini Tarım Garaj firmasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Tamamen uzman bir ekiple hizmet veren firma, çok geniş bir ürün seçeneği sunuyor. Bu sayede ekim yapacağınız alana ve iklim şartlarına göre doğru ürüne sahip olabiliyorsunuz. Hatta nasıl bir seçim yapmanız gerektiği konusunda destek de alabilir, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Firmasın sayfasında farklı ağırlıklarda ürünler mevcut. Bu sayede ekim alanınız ne kadarsa ona göre bir ürün tercih edebiliyorsunuz. Kullanım amacına göre de 5’li, 6’lı, 7’li gibi farklı sayılardaki karışımlardan herhangi birisini tercih edebiliyorsunuz. Sadece tohum olarak değil, gübresini, havalandırma ayakkabısını da firmanın sitesinden satın alabilir, ürünlerinizi çok daha çabuk ve gür bir şekilde çıkmasını sağlayabilirsiniz. Alışverişlerinizi bütün kredi kartı ve bankamatik kartlarıyla güvenle yapabilir, kısa sürede adreslerinize kargo ile gelmesini sağlayabilirsiniz.