Dermokozmetik Ürünleri

Dermokozmetik, bazı cilt problemlerinin düzeltilmesinde, cildin korunmasında ve bir takım yaşlılığa bağlı belirtilerin ortadan kalkmasında ya da hafiflemesinde kullanılan ürünlerin tamamıdır. Saçlar için tercih edilen dermokozmetik olan ürünler de vardır. Dermokozmetik ürünlerin değişik formları vardır. Temizleme jeli, köpük, şampuan, jel, maske ya da katı pudra ve serum şeklinde olabilir. Yağ karışımlı olan tarzda ürünler de mevcuttur.

Dermokozmetik Nedir?

Dermokozmetik ürünler her cilt tipi için uyum sağlaması ile öne çıkar. Kozmetik ürünler ile olan farkı da bu noktada kendini belli eder. Kozmetik ürünlerin cilt tipine uygun olanı yokken dermokozmetik ürünlerin her cilt tipi için olan formları vardır.

Dermokozmetik ürünler formülleri itibari ile tam cilt dostu ve aynı zamanda da alerji, ya da uzun kullanımlarda ortaya çıkması muhtemel toksik etkiler için de yapısında bulunan hammaddeleri özenle seçilir. Dermokozmetik ürünler kokusuz, renksiz ve koruyucu madde içermeyen bir yapıda ve cilde hiçbir zararı olmayan ürünlerdir.

Dermokozmetik Ne İşe Yarar?

Cilt ile uyumlu, sağlıklı ve güvenilir olan dermokozmetik ürünler; leke giderici, akne önleyici, göz çevresi bakımı, cilt temizleme, kırışık azaltma, siyah nokta giderme gibi konularda rahatlıkla tercih edilebilir. Dermokozmetik ürünler ayrıca makyaj malzemesi olarak da sık sık karşımıza çıkabilir.

Özellikle hassas ciltli olan kişiler için oldukça tercih edilir ürünlerdir. BB krem, CC krem, kapatıcılar, renkli olan kremler en fazla göze çarpan dermokozmetik ürünlerdir. Dermokozmetik kapsamında olan ürünlere https://www.welldermo.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.