Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; ilk kez Younes Belhanda’nın takımdan gönderilmesi sonrasında açıklamalarda bulunacak. Başarılı teknik adamın yaşanan bu gelişme hakkında neler söyleyeceği de şimdiden merak konusu haline geldi. Fatih Terim’in bu hafta sonu oynanacak olan HES Kablo Kayserispor maçı kadrosunda da değişikliğe gideceği de gelen haberler arasında yer aldı.

Süper Lig’in son iki haftasında 5 puan kaybeden Galatasaray; bu hafta oynanacak olan HES Kablo Kayserispor maçından 3 puanla dönmek istiyor. İlk olarak Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan ve sonrasında da Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı kırmızı takım; şampiyonluk yarışından kopmamak adına bu maçı kazanmak durumunda olduğunu biliyor.

Bu maçlarda alınan kötü sonuçların ardından Florya’da da kötü restbet gelişmeler kendini gösterdi. Younes Belhanda hakkında yaşanan kriz doğrultusunda Faslı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesiyle sonuçlanan bir olay oldu.

Fatih Terim Ne Diyecek?

Süper Lig’de 19:00’da HES Kablo Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da en az maç kadar Fatih Terim’in yapacak olduğu açıklamalar da oldukça fazla merak ediliyor. Fatih Terim’in maçın öncesinde ya da sonrasında yapacak olduğu konuşmalar ile beraber Younes Belhanda olayı da açıklığa kavuşacak. Aynı zamanda da Galatasaray teknik heyetinin bu konu hakkında ne düşündüğü de netleşecek.

Mohamed Mostafa Dönüyor

Sarı kırmızılı takımda kırmızı kart görmesinden ötürü Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyen Mostafa Mohamed HES kablo Kayserispor maçında yeniden forma giymesi bekleniyor. Mısırlı oyuncunun olmadığı maçta iki gol birden atan Radamel Falcao da performansıyla Fatih Terim’in favorileri arasında yer almaya başladı. Bu betpas yüzden de başarılı teknik adamın HES Kablo Kayserispor maçında Radamel Falcao ve Mostafa Mohamed ikilisine beraber şans vererek; çift forvetli bir taktikle sahada yer alacak.

Stoper Sorunu

Galatasaray’ın Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanarak en az 2 hafta sahaya çıkamayacak olan Ryan Donk’tan ötürü Kayserispor karşılaşmasında savunmada Luyindama ile Marcao ikilisinin sahada yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. İki başarılı stoperin de sarı kart cezası sınırında olmasından ötürü de gelecek haftada nelerin olacağı merak konusu haline şimdiden geldi. Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor maçına çıkacak olan Galatasaray’ın teknik heyeti savunmada sorun yaşamamak adına hem Luyindama’yı hem de Marcao’yu sarı kart konusunda uyardı. Bu oyunculardan birinin HES Kablo Kayserispor maçında sarı kart görmesi halinde Ryan Donk’tan faydalanamayacak olan Fatih Terim; sezon genelinde sadece 9 dakika sahada kalan Ozornwafor’dan başka çaresi de kalmayacak.

Galatasaray’ın HES Kablo Kayserispor maçında; Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Arda, Falcao ve Mohamed’ten oluşan 11 ile çıkması bekleniyor. Bu karşılaşmada da hedefin galibiyet olduğu da ifade edilen bir konu olarak öne çıkıyor.