Sofiane Feghouli'nin alacaklarına istinaden vermiş olduğu sürenin dolması üzerine FIFA'ya başvuru yaptığı iddia edildi. Feghouli'ye Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de teklif yapmış olduğu ve Cezayirli oyuncunun bu teklifi kabul etmek istediği belirtildi.

Galatasaray'da top koşturan Cezayirli asıllı yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli'nin alacakları nedeniyle sarı kırmızılı kulübü FIFA'ya vermiş olduğu yazıldı.Cezayir 1xbet  basınından El Moudjahid'in haberine göre Nisan ayından beri alacakları tahsil edemeyen Feghouli'nin kulübe tanıdığı sürenin dolmasının ardından FIFA'ya başvuru yaptığı iddia edildi. Habere göre, 1xbet Nisan ayının sonunda alacakları konusunda kulüp Başkanına maaş indirimini kabul etmediği bir mesaj gönderdiği iddia edildi.

FENERBAHÇE DE TEKLİF YAPTI, KABUL ETMEK İSTİYOR

Galatasaray yönetiminin ise Cezayirli oyuncuya bu şartlar altında dilediği kulübe gidebileceği yönünde izin vermiş olduğu denildi. Bu süreçte ise 1xbet  Suudi Arabistan kulübü Al Nasr'ın 4,5 milyon euroluk teklif yapmış olduğunı ancak kabul edilmediği iddia edilerek pek çok Arap kulübünün beraberinde Fenerbahçe'nin de teklif yapmış 1xbet olduğu bildirildi.İddialara göre Feghouli'nin Fenerbahçe cephesinden gelen teklifi kabul etmek istediği belirtildi.Feghouli'ye Arap kulüpleri ve Fenerbahçe'nin beraberinde İtalya'dan Fiorentina, Sampdoria ve Genoa'nın da talip olduğu söylentileri El Moudjahid'in haberinde yazıldı. 1xbet giriş