Fenerbahçe'den Tunç'un Sözleşmesine Özel Madde

Fenerbahçe altyapısının başarılı isimleri arasında bulunan Ramazan Civelek için geçtiğimiz yıllarda yönetim tarafından konulan özel madde örneği, bu kez de Yusuf Mert Tunç için konuldu. Portekiz liginin Varzim takımına kiralık olarak giden Tunç'un sözleşmesinde değişiklikler yapıldı.

Melih Demiral Örneği

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve 2016 yılında yapılan taktiksel hatalar nedeni ile yurtdışına kaptırılan Melih Demiral örneğinin yaşamak istemeyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tedbirlerini erkenden almaya başladı. Yusuf Mert Tunç'un gösterdiği yüksek performans verileri nedeni ile sözleşmesine yeni bir madde ekleten başkan, Tunç'u da Melih Demiral örneğinde olduğu gibi elinden kaçırmak istemiyor. 

Ramazan Civelek İçin de Yapılmıştı

Fenerbahçe altyapısının parlayan yıldızlarından olan ve geçtiğimiz sene A takıma yükselen Ramazan Civelek için de sözleşmesine ek madde koydurttuğu biliniyordu. Bu madde sayesinde hangi takıma kiralanırsa kiralansın yalnızca 350 bin euro bir bedel ile futbolcuların Fenerbahçe takımına dönmesine yarayan madde, Yusuf Mert Tunç için de konuldu. 

Civelek İçin Özel İstek

Fenerbahçe tarafından Fatih Karagümrük takımına kiralanan Ramazan Civelek'in sözleşmesinde yalnızca 1 Milyon TL ücret ile Fenerbahçe'ye tekrar dönme opsiyonu bulunuyor. Henüz iki yıllık sözleşmesi bulunan Civelek'i, Emre Belözoğlu'nun takımda görmeyi istediği bilinen haberler arasında. Fenerbahçe yönetimi, konulan özel madde sayesinde Ramazan Civelek'i istediği anda 1 milyon TL ücret ile takıma katabilecek.